As rezuma…

… pentru inceput ziua de ieri, pentru ca au fost destule intamplari ce merita macar amintite. Asa cum anuntam in postul de ieri, am participat la primul meu #fotbaltweetmeet, adica o intalnire de jucat fotbal a celor activi in online pe Twitter. Despre asta am sa dedic un post intreg undeva saptamana asta. Apoi, dupa un dus si un pranz mai tarziu, pentru ca iesise soarele m-am autoinvitat sa nu ratez momentul asa ca am plecat la o plimbare usoara prin parc. Pe langa efectul benefic al plimbari am mai constatat si ca… click aici ca sa vezi despre ce e vorba.

Ajuns acasa insa o conjunctura nu prea fericita de ganduri m-a impins sa-mi improspatez statusul pe messenger cu un “am chef de nimeni. se poate?”. Pentru vreo 2 ore s-a putut. Apoi au urmat cativa care m-au intrebat mai in gluma mai in serios daca sunt ok, au cerut voie sa fie nimeni, si-au dat cu parerea, m-au asigurat ca totul va fi bine sau au decis sa ma critice pentru starea afisata.

Desi nu era gandit ca un experiment si nici nu cred ca a fost, a generat o serie de opinii interesante, dar si ceva ce s-a probat si in alte ocazii: intotdeauna se intereseaza de tine cine nu te astepti. A fost cel mai placut lucru din toata interactiunea virtuala si pentru asta as vrea sa multumesc celor care au indraznit.

Sa-ti fie ziua surprinzator de frumoasa!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to As rezuma…

 1. whoami says:

  Stii cum se spune: prietenii la nevoie se cunosc. Nu cred ca toti din lista ta de messenger pot fi cei mai buni prieteni, dar cred ca surprizele au venit de la multi la care nu te asteptai. Chiar daca nu-ti sunt cei mai buni prieteni, concluzia ar fi
  ca au “material” de prieten bun. Esti norocos sa ai lume asa buna in jurul tau. Fara indoiala insa poate in aceeasi masura si meriti asta.

 2. Clod says:

  Eu am facut parte din cei care chiar au crezut de cuviinta sa te lase sa faci ce ai chef…Totul e bine cand se termina cu bine si daca starea aia s-a dus acum poti sa ai chef si de altcineva, nu de “nimeni” ;)
  Sa ai o zi verde si cu soare

 3. whoami says:

  De multe ori ajutorul vine de unde te astepti mai putin. Se intampla si e bine ca se intampla. Sper ca esti mai ok acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *