Azi am de…

… gand sa profit la maximum de soarele de afara. Asta-i gandul cu care m-am trezit in aceasta dimineata si doar somnul teribil m-ar putea face sa ma razgandesc. Sau sa adorm incercand :)

Ma gandeam acum ce as putea sa fac in Bucuresti, cand e frumos asa afara. Bicicleta nu va lipsi, indiferent unde merg, asa ca poate fi o simpla plimbare prin parcurile bucurestene sau poate fi o plimbare prin gradina botanica. Ar putea fi chiar si un tenis, desi parca 13 grade este un pic cam putin pentru asa ceva. Ca tot vorbeam de bicicleta, cred ca as putea face o vizita si in Tineretului la zona de rideri despre care am mai vorbit.

Ah, si e musai sa va povestesc si despre un film pe care l-am vazut zilele trecute. Mi-a fost recomandat de o prietena, in contextul unei discutii. Nu mai stiu despre ce era discutia, si, pentru ca pot fi un Toma necredinciosul cateodata, am mai intrebat-o o data: nici ea nu mai stia. Asa ca mi-am zis ca tre sa vad filmul ca sa ma prind. Internetul nu este foarte de folos cand e vorba de cautat un film vechi. Runaway Bride, cu Richard Gere si Julia Roberts. Daca primul nu mi-a placut niciodata ca actor, Julia Roberts e haios de revazut. Unde mai pui ca amandoi aveau 11 ani mai putin. Nici dupa vedere filmului n-am inteles de ce mi-a fost recomandat, asadar, din cele 2 ore de film despre o mireasa care nu prea zicea da, n-am ramas decat cu ideea ca pana nu esti sigur de acest pas e bine sa nu-l faci. Iar cand crezi ca esti sigur, e bine sa te mai intrebi o data. In caz ca esti in saptamana oarba. :D

Alte chestii destepte nu am pentru ziua de azi, dar sper sa fiu taxat in commenturi pentru asta. :D
Sa ai o zi cum iti doreai de mult.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Azi am de…

  1. whoami says:

    Inafara de o plimbare prin parc, nu prea vad cum ai putea profita de o zi frumoasa in Bucuresti. E cam trist, dar asta e capitala noastra. Daca mai stie altcineva alte activitati, sa zica! Despre film, nu stiu nimic. Nu l-am vazut si sincer, nici nu prea am tragere de inima sa recuperez.

  2. muntele says:

    whoami, am un filing că ție îți place tânăr și neliniștit. ba nu, cred că, de fapt, ție nu-ți place nimic.

    • whoami says:

      Nu ai nimerit cu tanar si nelinistit, iar despre placut imi plac multe, dar acum era vorba despre cum sa profiti de vremea frumoasa din Bucuresti. Daca stii si alte chestii de facut, repet invitatia: zi-ne si noua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *