In ultimii…

… ani la fiecare trecere la ora de iarna, am profitat de acea ora in plus pe ceas intr-un mod extrem de pensionarist: am dormit. Nu stiu cum s-a facut, dar de fiecare data, fara exceptie, am fost prins intr-o perioada aglomerata, din diverse motive.

Anul acesta nu a facut exceptie, asa ca de pe la ora 1 pana la 11, pardon, 10, am incercat sa inmagazinez energie tinand ochii inchisi. Un lucru care ma enerveaza insa este ca in fiecare dimineata trebuie sa-mi inspectez toate ceasurile de prin casa ca sa ma asigur ca nu voi avea suprize cum aveam in studentie cu plecat de acasa mai devreme cu 60 de minute. Desigur, atunci pierderea timpului nu era asa o problema grava, gasind imediat chiar mai multe optiuni care sa ma ajute. Acum insa, parca sunt mai zgarcit. Vina pentru asta poate sa o poarte intelepciunea de care dau dovada, asta in cazul fericit, iar in alte cazuri putand fi vorba de alte defecte precum: cursurile de time management, de project management, zgarcenia cu care imi indrept atentia catre ceva anume sau altele de genul.

Tu cum iti cheltui timpul castigat la datul ceasului inapoi?
Sa ai o zi de cel putin 25 de ore!

PS: pentru ca asta ascultam in timp ce am scris “gandul” de mai sus, gasesc potrivit sa impart si cu tine, ceea ce dorim la toata lumea :D

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1IK7dr2nk5o]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In ultimii…

  1. Adina says:

    Anul acesta trecerea la ora de iarna este un cadou extraordinar pt mine. M-am bucurat de el in acelasi mod ca si tine: dormind! Abia m-am trezit, sunt ceva mai odihnita si fericita ca nu mi-am petrecut intreaga dimineata de duminica dormind … ca doar e 9.55, nu 10.55 asa cum arata inca ceasul … Presimt ca o sa fie o duminica frumoasa, insorita e deja :D

  2. ana says:

    eu beau cafeaua in pijamale si ascult muzica :) cine spunea ca pentru a fi implinit in viata trebuie sa ai un rost? nu se poate sa castigam la loto si sa fie toate diminetile asa?

  3. @adina – i hear you, girl! :D
    @ana – cum adica nu se poate sa castigam la loto? Ba se poate, dar trebuie sa jucam ca sa avem o sansa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *