Mare bataie…

… de cap cu Friday Specialul de azi, dar mi-a facut placere, deci merita! Ca in fiecare vineri, strangem cele mai trendy/nastrusnice si prietenoase subiecte din saptamana si le facem pachet de entertainment.

Paranteza
As incepe prin a mentiona ca si aseara, in Elephant Pub, Butterflies in My Stomach i-a zis bine in fata unui public caldut, dar nu asa de numeros cum ma obisnuise. Pesemne ca unii au considerat victoria Stelei dupa 4 ani in cupele europene mai importanta. Desigur, este daca tinem cont ca vine doar la 4 ani.

Poticnirea
Apoi as continua prin a spune ca azi trebuia sa intre o surpriza la care lucrez de ceva vreme. Tehnic vorbind… m-am blocat. In caz ca e important pentru tine, placa de sunet externa mi-a dat niste rateuri si n-am putut sa fac ce-mi propusesem. Acum am o noua saptamana pentru a remedia si aceasta problema.

Eu pe cine urmaresc?
Pentru ca tot aseara am fost pus in situatia de a explica de ce folosesc Twitterul, azi va propun un o campaniae (conform unui SMS prietenesc de corectie) foarte misto, inspirata din aceasta platforma online si intitulata ‘Who follows who?’. Autorii sunt BBDO Argentina si clientul… Nike. Am gasit clipul pe Vimeo si e de vazut.

[vimeo 16150755 600 400]

Pentru ca la mine ziua a inceput pe dos, doresc sa le mearga pe dos tuturor celor care au inceput prost!

PS: nu puteam sa va las doar cu atat, asa ca va propun ceva pentru un weekend mai rece, nu cum va fi cel ce incepe azi.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mare bataie…

  1. whoami says:

    Aici nu prea te-ai regasit :| Misto clipul cu jocul de scrabble.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *