Surprizele…

… au farmecul lor. Si ca sa zic una misto inca de la inceput, sunt cu atat mai placute cu cat sunt mai surprinzatoare. Gata, e simplu. Sper ca asta sa fie cel mai stupid lucru pe care am sa-l spun spre azi.

E drept ca de cate ori am incercat sa fac cateo surpriza pentru cineva a iesit cu virgule. La cea mai importanta, tinta n-a raspuns la telefon. Uitasem eu sa-l trec pe Loud. :D A iesit mai bine insa cand am coborat standardele un pic si m-am rezumat la ceva mai simplu: lasat un cadou pe perna pentru dimineata. Am iesit totusi onorabil si victorios cand am organizat acum multi ani o petrecere surpriza la ziua unui coleg. M-am mai descurcat bine sa mint (sorry about that) tot pentru o petrecere. Care ar mai fi fost surpriza daca eu as fi spus ce urmeaza?

Acum ca introducerea a fost facuta, ieri am avut si eu parte de o surpriza: am castigat un bilet la Jazz in the City. Pentru amatorii de statistici, n-am facut decat sa pun un comment pe blogul Andreei Burlacu si sa urez celor care vor merge la acest concert “auditie placuta”. Acum se pare ca trebuie sa-mi urez si singur. Multam, Andreea!
Despre spectacol nu pot sa va spun decat ca bucata de mai jos nu are nevoie de prezentare:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ueSIX9dE7IE&p=E1F4650B78A59580&playnext=1&index=34]

Sa ai o zi in care ceva dragut sa te surprinda!

PS: si pentru ca ieri am fost criticat public ca prefer sa scriu despre “muzica de pe youtube” in loc sa deplang decesul lui Adrian Paunescu, iata ca azi, scriu despre muzica de pe youtube. Cineva ma invata la un moment dat despre etica si cred ca am ramas un pic ancorat in acea idee, asa ca am sa las televiziunile sa vorbeasca despre inmormantari pentru audienta.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Surprizele…

  1. whoami says:

    Nu aveam habar ca acesta este Damian Draghici si ca asa suna in concert. Foarte misto! Dar Damian Draghici de aici e acelasi cu cel din Damian & Brothers? Poate e intrebare stupida, dar nu prea seamana. :) Misto si introducerea despre surprize. :))

  2. Andrei says:

    Foarte bine ai facut!

  3. Pingback: Tweets that mention Surprizele… « Gandul de dimineata -- Topsy.com

  4. Cristian Cartzu says:

    In US este destul de apreciat de cunoscatorii genului. Distractie placuta!

  5. @whoami – e acelasi si totodata castigator de Grammy, a colaborat la coloana Pirates of the Carabean 3 cu Hans Zimmer. Uite aici doua linkuri la fel de faine: http://www.youtube.com/watch?v=Bej-ixF3ypo si http://www.youtube.com/watch?v=jAazmFN_lq0

    @andrei – multam de aprobare.

    @cristian – la fel am auzit si eu. multumesc.

  6. Pingback: Great expectations… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *