Poate pentru…

… ca mi-a placut asa de tare aceasta excursie, azi plec si in partea a doua. Ieri seara am vizitat si Deva si Hunedoara, intre care am observat ca se repara/construia de zor o sosea cu 4 benzi luminata integral.

Azi insa incep un tur prin Sud, si voi poposi pe rand prin Giurgiu, Alexandria, Caracal, Slatina, Craiova si poate chiar Tg. Jiu. Recunosc ca nu am avut mult timp pentru acest post, dar m-am gandit ca ar fi interesant sa va dau o tema de gandire pana maine. Priviti cu atentie imaginea de mai jos si dati-va cu parerea despre situatie. Ce se intampla? Indiciul este unul singur: mergeam cu 90 km/h cand am facut poza.

Sa ai o zi cat se poate de inspirata.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Poate pentru…

  1. Dana-Maria says:

    ce cauta pe sensul tau? era britanic sau adormise? si cel mai important: ce ai facut ca sa te salvezi?

  2. Alex says:

    Eu cred ca era stationat acolo si ai facut poza cu zoom :)

  3. zuza says:

    asta e spatele :)

  4. Iulia says:

    Omg… chiar e pe contrasens, si poza e facuta de aproape. Daca ai avut timp sa faci poza, trebuie sa fi fost stationat, desi nu pare pt ca e pe mijlocul benzii. Mai exista totusi o explicatiune. Sa fi fost in miscare, pt cine stie ce motiv pe contrasens, soseaua sa fi fost libera, tu l-ai vazut de la distanta si l-ai ocolit cumva la timp. Cam de film scenariu asta, da’ n-am gasit alta rima :))
    Seriously though, chiar ma intriga.

  5. uma says:

    pt ca eu nu sofez am sa zic ca ai facut poza in oglinda retrovizoare si de fapt era in spatele tau (desi se vede botul masinii tale in fata)…daca te uiti atent in partea stanga a imaginii se vad si afisajele masinii.
    ar trebui sa urmeze si o alta poza cu tine alive sau cel putin sa raspunzi la post-urile de mai sus ca ne ti in suspans.

  6. @iulia – daca-l rescrii un pic mai dramatic si pui si muzica potrivita te ajut sa-l filmezi.
    @uma – iaca cum ca am raspuns :D

  7. Cristian Cartzu says:

    :)) Nu stiu ce m-a distrat mai tare: postul in sine si poza sau comentariile tale la comentariile de mai sus. :)) Ma mira totusi ca lumea a compus scenarii asa fanteziste fara sa observe ca acel camion nu are farurile aprinse, deci teoretic nu venea spre tine. :) Mai mult, deasupra farurilor are niste lampi rosii, ceea ce ma face sa cred ca era remorcat. Nu stiu exact de ce insa in aceasta pozitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *