In mod normal…

… azi era zi de Friday Special. Dat fiind faptul ca e complicat sa caut diverse chestii interesante pe net in timp ce conduc (ai vazut si ieri ce surprize iti scot in fata drumurile), azi dam skip.

Te tin doar la curent cu traseul si imediat dupa ce-i spun “buna dimineata” lui Nicholas Cage o iau din loc catre Drobeta Turnu Severin ca sa bat la Portile de Fier. Ma pot lauda dupa aceasta noapte ca am fost coleg de oras cu actorul mai sus amintit si ca din cauza lui am alergat la vreo 3 hoteluri pana sa gasesc o camera. Tinta pentru azi e Timisoara si ca sa adaptez o vorba impamantenita pe la noi de vreo 20 de ani, “ieri in toata tara”. No need to say ca primul lucru va fi sa merg langa catedrala si ca tot drumul am sa ma rog sa mai fie celebra rulota care face pleskavita. :)

Sa ai o zi in care gandul sa-ti fie la weekend si nimeni sa nu protesteze din aceasta cauza.

PS: nu puteam totusi intr-o vineri sa nu impart cu tine si placerea de a reauzi o piesa pe care am prins-o ieri la un radio bulgaresc in drum spre Tg Jiu. Cu siguranta una dintre favoritele din 1994 pentru cei apropiati de varsta cu mine… Alexia si Ice MC.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OSS0EscDlKY]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In mod normal…

  1. whoami says:

    pai si eu de ce retinusem ca erai mai rocker cand erai mic?

  2. Alex says:

    Multumesc pentru aceasta excursie in perioada cand eram in generala si nu aveam nicio grija! (la melodie ma refer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *