Mi-au placut…

… 2 expresii citite in aceasta dimineata. Una spunea cam asa: “Hait! Cand s-a facut din nou vineri?”, lucru pe deplin inteles pentru ca simt si eu cum a trecut saptamana pe aici pe nesimtite, iar al doua chestie este un citat dintr-un nene, pe numele lui Thomas Edison, care se lauda cum ca: “I never did a day’s work in my life- it was all fun.”, ceea ce ne dorim cu totii.

Este Friday Special asadar, cu ceva fulgi in Cluj si Brasov si cu niste trebi haioase aici, la o cafea. Prima dintre ele: chiar cafeaua, servita intr-o cana cu… gaurele. Click. Din aceeasi categorie, dar parca ceva mai practica este clanta. Cei din Constanta stiu de ce, dar nu la asta facem referire. Este clanta ce tine loc de frigider in unele cazuri si vizeaza pe cei mai uituci din fire. Click.

Cu gandul la viitoarea si iminenta renovare ma tot uit la case si mi-am facut capul patrat cu idei. Iaca inca una, patrata si ea. Click.

Uitandu-ne un pic in trecut am gasit niste carti postale tematice pentru ziua curcanului. Vizionare placuta, belsug si pofta buna. Click.

Iar pentru cei care au trecut usor peste informatia cu ninsoarea de la aceasta ora, zic sa pregatiti deja picnicul. A aparut cea mai smechera patura de picnic. Click.

Iar pentru doamne si domnisoare, s-a mai deschis un H&M. In Amsterdam. Desi daca-mi aduc eu bine aminte, cred ca l-au mutat de fapt pe cel de pe Kalverstraat fix in Dam Square. Deschiderea deja n-a mai fost ceva spectaculos. Eu am vazut proiectii 3D mai bine folosite. Judecati si singuri.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MlanLBDHsqI&feature=player_embedded#!]

Sa ai o vineri masurabila in fericire!

PS: don’t forget to… neah, what a hell! it’s friday!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mi-au placut…

  1. Alex says:

    Deci, pana la urma ai mancat gasca salbatica? Daca da, cum a fost?

  2. whoami says:

    Bai, nu scap niciun post, dar recunosc ca nu citesc zilnic, ci o data la cateva zile. Asta de azi e fain rau. Se simte o energie pozitiva in felul cum l-ai scris, semn ca-s vesti bune pe la tine prin viata. Bravas!

  3. ana says:

    bravo! imi place atitudinea de azi! fericire, fericire, fericire – asa cantau actorii de la Teatrul de Comedie aseara…

  4. uma says:

    eu am rezistat toate minutele proiectiei, faina, eu nu am mai vazut astfel de proiectii pana acum.

    daca fericirea se trage de la drumurile prin tara atunci sa ai parte de cat mai multe! am remarcat niste adds pe la tine pe blog, o sa stiu unde sa ma informez daca vreau sa slabesc rapid.

    un weekend fain de cald :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *