Nu-i a buna…

… Ascultati aici la un om batran. Dupa un weekend petrecut mai mult pe scaun, azi m-am trezit cu spatele un pic fix. Nici acum nu l-am indreptat, dar macar m-am ridicat din pat. Recunosc, insa, scriu din picioare. Eu pe acest scaun nu ma mai asez.

In cazul in care nu ati observat, comportamentul de sarbatori a inceput. Eu m-am lovit de el sambata cand am dat o fuga pana in zona Metro aici la mine in Berceni si de pe stradute am iesit intr-o mare coloana care statea. Ma astept sa iasa cineva din guvern sa anunte ca a trecut criza, conform acestui indicator socio-economic.

In rest, asa de luni, nu stiu ce sa va zic decat ca in aceasta saptamana avem 2 sarbatoriti media, care au schimbat cate ceva in perceptia noastra de privitori si ascultatori. Atitudinea Pro ca si televiziunea face miercuri o groaza de ani. Adica vreo 15. Iar la capitolul radio azi, Guerrilla, implineste 6 ani de emisie, un pic diferita de cea de la lansare. La Multi Ani pentru ultimii puteti baga aici, iar azi se insira live in studio la cantari, vreo 6 trupe faine. Primii sunt acum: Les Elephants Bizarres.  Si nu pot sa ma abtin sa nu adaug si o critica: intri la ei pe site si nu se intampla nimic. Nu zice nicaieri ca ar fi vreo sarbatoare.

Sa ai o zi de sarbatoare ascunsa, asa, doar pentru tine!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu-i a buna…

  1. adina says:

    Pe 1 dec se lanseaza si televiziunea lui Prigoana – “Romania Ta”

    Cat priveste inceperea nebuniei de sarbatori, inca nu ai vazut nimic … la IKEA era o adevarata isterie ieri LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *