Ai gresit…

… ceva? Spune-i. E mai bine sa stie. Numai impreuna puteti repara o greseala. Nu cred ca e o noutate ce zic eu aici, insa e important sa ti se reaminteasca din cand in cand sa fii deschis. Sincer.

O iubesti sau il iubesti. Spune-i! Fii convingator insa! Argumenteaza-i. Spune-i de ce. Spune-i ce-ti place la ea/el. Spune-i de fiecare data cand este tot ce-ti doresti.

Spune-i si cand te deranjeaza ceva. Nu poate fi totul numai lapte si miere. Zic sa evitati spotul care spune asta. Este o prostie. Spune-i cand greseste in opinia ta. Spune-i sa nu mai repete anumite lucruri. Nu inseamna ca incerci sa o schimbi/il schimbi, inseamna ca esti sincer si ca poti sa ii si reprosezi ceva.

“Spune-mi” este si imboldul ce vine TiPtiL. Incetisor, fara sa se grabeasca. Calca apasat si lin, semn ca este acolo o siguranta de sine. Semn ca stiu ce fac. Si au facut bine chiar daca era premiera pentru aceasta trupa. “Spune-mi” este prima piesa cu clip a trupei. A fost lansat duminica seara si il vezi clipul mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D-C4cxQJlzE]

Trupa TiPtiL este un proiect ce reuneste oameni pe care probabil ii stiti deja. Fie ca incepem cu Bujor Stoicovici (bass), si cu Laurentze (tobe) pe care ii vedeti si la Butterflies in My Stomach, fie ca vorbim despre Cretu, pe care eu mi-l amintesc de la Baba Novac. Personal noutatile sunt Raluca Staicu si Adina Dura, ambele voce, si tare ma bucur sa aflu despre ele.

O zi frumoasa in care sa spui tot ce ai de zis!

PS: nu-ti ascunde si prima impresie. Spune-mi ce crezi despre piesa, te rog!
PS2: trupe TiPtiL o gasesti si pe Facebook, MySpace si chiar si pe blog.

Later edit: Cum ar veni, mai tarziu, a aparut si clipul de making of. Cu click, va rog.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Ai gresit…

 1. Cristian Cartzu says:

  foarte interesant soundul lor. asa imi pare mie de aici, de departe.

 2. uma says:

  refrenul il retii repede, este catchy :); este ceva la vocea tipei brunete care nu imi place dar nu stiu exact ce; imi plac versurile si linia melodica…doar ca mi-as fi dorit sa apara BIMS cu un videoclip
  e bine ca mai aflu de la tine care sunt noutatile muzicale, merci.

 3. Mimi says:

  Multumesc! Si eu urasc spotul ala nenorocit! Bune vocile .. Imi place si melodia chiar! I must be in a good mood .. Or it’s from the wine?! ..

 4. ana says:

  mumos videoclipul si mumoasa piesa! mi-au mai placut fetele, si pisica – care cred ca era gestanta…dar machiajul…nu avea nicio legatura. parerea mea…nu s-a integrat in context.

 5. @cristian – Si de aici, mai de aproape se aude la fel.
  @uma – dat fiind ca si TiPtiL a share-uit asta pe facebook, zic ca au luat la cunostiinta doleantele tale. Partea cu schimbatul vocii nu stiu daca se va intampla, dar un clip la BIMS si mie mi-ar placea.
  @mimi – vinul face casa buna cu muzica buna. So, no worries there!
  @ana – la machiaj nu ma pricep. Am sa te cred pe cuvant. Insa despre pisica,… asa imi plac si mie. La televizor. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *