Am incercat sa…

… scriu acest post ascultand albumul Fergie – The Dutchess. N-a mers. Imi alunga toate gandurile. Nu-i muzica mea, e clar. Acum, cu Dub FX lucrurile s-au asezat altfel. La fel si zapada de afara. Ca tot ma plangeam eu despre acea primavara de Craciun.

Azi sunt un pic optimist. Nu ca as avea cine stie ce motive mai ales ca odata cu bradul am primit si o raceala. Dar, imi dau seama ca saptamana asta e aia nebuna in care incerci sa le faci pe toate, sa te vezi cu toata lumea, sa finalizezi ce nu ai finalizat tot anul. Faci calcule, tragi linie sa vezi daca anul a fost bun, consulti horoscopul si previziunile anului ce vine, te plangi sau te bucuri de ce ai avut. Toate intr-o agitatie de nedescris.

Anul trecut as fi facut toate astea. Anul asta, doar o mica parte din ele. Poate de aia sunt asa relaxat si de aici si optimismul cu privire la aceasta saptamana. Inca imi astept Mos Craciunul. Vine de departe si nu a prins bilete de avion inainte de Craciun. Dar eu il inteleg. Nu ma grabeam oricum.

Iti doresc o zi la fel de linistita cum a fost Craciunul pentru mine.

PS: si pentru toti Stefanii sau Stefaniile care-mi citesc ascet post, voiam de mult sa va spun: imi place numele vostru. Sa-l purtati cu placere multi ani!
PS2: si ca tot m-am laudat cu ce am ascultat. Enjoy!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BwFkLrmTED4]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *