Pentru primul…

… Friday Special din 2011 m-am gandit sa ne orientam pe ce a fost foarte spectaculos in materie de virale in 2010. Exceptand desigur, virozele respiratorii.

Incepem cu ultimul produs al seriei T-Mobile, un nou flash mob intamplat de data asta in aeroportul Heathrow din Londra, fix precum celelalte tot sub umbrela ‘Life’s for sharing’. Eu cred ca cineva la care nu se gandeste nimeni este directorul aeroportului care a aprobat eventul. Multumesc, domnule Tony Douglas in numele oamenilor ce cred in comunicare neconventionala pentru faptul ca ati fost deschis la nou.

O companie din aceeasi categorie, “toata lumea ar trebui sa foloseasca unul”, a lansat un spot care mie personal nu mi-a placut asa tare. Insa strategia din spate a fost plina de insight-uri destepte. Nu te-ai fi gandit ca o campanie pentru deodorante solide barbatesti ar putea avea ca target femeile, si totusi are sens mai mult decat orice altceva. Chiar daca nu recunosc, femeile sunt singurul motiv serios pentru care barbatii isi bat capul cu deodorante si parfumuri. We hate rejection and maybe if we smell nicer… Logica simpla, nu? :)
Old Spice nu numai ca a facut un spot, dar apoi a filmat sute de raspunsuri video la mesajele de pe Youtube, Twitter si Facebook. A fost scump, dar uite ca vorbim despre el acum, deci cred ca si-a atins scopul cu varf si indesat. Mai jos, unul din raspunsurile date Alyssei Milano (no need for introduction there).

Orice viral din 2010 care v-a placut este binevenit aici. Despre asta este vorba in virale, nu? So, share please!

In incheiere o sa va las cu o voce de radio ce a ratacit in ultimii ani pe strazi, dar inceputul de an i-a readus linistea si cariera inapoi. Ati ghicit, printr-un viral ce a strans 14 milioane de vizionari in 48 de ore. In mod obisnuit de acum pe youtube, clipul a disparut ‘due to copyright issues’. Probabil l-ati vazut deja, dar fiind de saptamana asta, nu puteam sa-l las deoparte. Ladies and gentlemen, Mr. Ted Williams.

Sa aveti o zi plina de surprize placute.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *