Pornind de la…

… o postare pe care am citit-o ieri, m-am gandit sa intreb si eu la randu-mi, cum sunt relatiile tale cu ex-ii? Nu e o tema prea fun pentru sambata mai ales daca te pregatesti sa pleci pe partie, cum e cazul meu, dar sper sa nu-mi rup gatul gandindu-ma la altceva.

Costin spunea vorbea in acea scriere despre curiozitatea pe care o au femeile in legatura cu fostii parteneri. Spunea si ca barbatii nu ar face asta. Ca ei pleaca la vanatoare de indata ce constata ca “mancarea s-a stricat”. Lasa la o parte metafora folosita si zi-mi: asa e? Iar la femei? Exista aceasta dorinta de a vedea din orgoliu ca nu ii este bine fara tine? Sau de unde vine aceasta urmarire obsesiva? Eu m-am bagat in discutie acolo sa aflu si alte pareri. Tu?

Eu intotdeauna am crezut in baza a ceea ce vedeam prin preajma ca sunt un caz mai ciudat pentru ca am ramas in relatii bune cu toate femeile cu care am avut o relatie. Ma rog, cu vreo 2 exceptii, dar chiar si asta este un procentaj bun, de peste 50%. :)

What’s your story? Please do share!

Sa aveti o zi in care lucrurile sa se aseze de la sine.

Later edit: Ruxa explica, ca reactie la ce spunea Costin, cum sta treaba de fapt cu ex-ele :) Am vazut acolo si un clip haios pe care-l uitasem. L-am preluat si eu, asadar, multumesc, Ruxa!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Pornind de la…

 1. Cristian Cartzu says:

  Delicat subiect. Eu cred ca e mai degraba normal sa ramai in relatii bune, dar in general in orice relatie cei doi ‘gasesc’ un vinovat pt despartire si astfel pastrarea unei relatii bune si dupa e mai rara. in cazul meu, e greu, pentru ca am fost f dezamagit.

 2. Ra says:

  Eu am ramas in relatii bune cu unul, cu altul insa nu am fost atat de norocoasa pt ca nu vrea sa ma vada nici acum, dupa 10 ani – cand e insurat, are bebe si e cel mai bun prieten al frateleui meu inca. Acestia ar fi mai importanti, mai sunt unii cu care nu pastrez legatura, dar dc ne vdm stam de vb cu placere. Important este ca am ramas in relatii f bune cu toate mamele fostilor iubiti. Cu mamele celor mai sus mentionati chiar vb des la tel si ne vizitam ;)!!!!

  • Cine stie ce i-ai facut, mai Ra, daca nu vrea sa te vada :). Nu stiu insa de ce este important ca ai ramas in relatii bune cu mamele. In fond si la urma urmei nu de ele te-ai despartit, dar mai important… nu cred ca asta ar fi obiectivul. Pana la un anumit moment am fost extrem de placut de mamele domnisoarelor cu care ieseam insa nu mi s-a parut nici pe departe o consolare faptul ca mama m-a regretat mai tare ca fiica. Zic si eu, nu-s din localitate.

 3. Ra says:

  E important, inseamna ca m-au placut ;). Nu stiu ce sa spun de consolare pt ca eu am fost aceea care a plecat, deci se presupune ca nu am avut nevoie de consolare. Iar cel care nu vrea sa ma mai vada, o face tocmai pt ca am plecat. Ca o ironie a sortii de la ambii ex-ii am plecat intr-un fel pe ascuns… Adica de la cel care nu vrea sa ma mai vada am plecat pur si simplu nemaintorcandu-ma acasa la sfarsitul unei zile si de la celalalt am plecat cand el era plecat din tara. Asa ca da, poti spune ca nu-s prea sanatoasa :)! Ideea e ca da, am ramas in relatii bune cu toti fostii, mai putin cu primul.

 4. valene says:

  wow ce clip…. sper sa nu te reprezinte…..you rock!

 5. Calin says:

  Cu TOATE in relatii bune, chiar daca despartirea nu a fost in faza initiala una lina, fara evenimente mai…tensionate, sa zicem :) Ulterior, lucrurile s-au linistit. Sunt oameni cu care poti ramane in astfel de relatii, sunt altii care nu mai vor sa te vada si nu ai ce sa le faci, stiu persoane care nu au reusit. Nu depinde de o singura persoana, trebuie sa vrea amandoi sa ramana in relatii bune. Si nu e vorba de vina neaparat, degeaba ti-o asumi pe toata (desi, evident, nu iti apartine doar tie), chiar si asa persoana cealalta s-ar putea sa nu vrea sa mai auda de tine. Cel mai important dupa mine este…sa fii impacat cu tine. Ca ai facut ce trebuia, sau daca ai gresit, ca ai incercat sa repari lucrurile. Si sa poti dormi linistit. One thing I’ve learned about life…IT GOES ON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *