La ora la…

… care iti bei tu cafeaua eu sunt deja pe drum. Am plecat intr-un mic tur de vizitare a rudelor pe care nu le-am vazut din 1989 sau pe unele dintre ele poate deloc. Nu stiu daca mai exista d-astia ca mine care au rude pe care nu le-au vazut niciodata. Eu m-am gandit ca ar trebui macar sa-i cunosc inainte sa-i chem la nunta, botez sau mai stiu eu ce astfel de socializare de familie.

Am rude in preajma Sibiului. Desi viamichelin imi zice ca totusi nu-s chiar prin preajma. E vorba de 120 km intre Sibiu si Sighisoara. Imi aduc putine lucruri aminte de acum 21 de ani. O capita de fan pe un deal, o curte cu bostani mari, o verisoara draguta fata de care am avut una dintre primele mele slabiciuni sentimentale. Bivolite! Imi aduc aminte si bivolitele. Apoi, o alta curte din Sibiu care avea o catelusa cu pui. Apoi ar mai fi oamenii. Dar nu imi mai aduc aminte despre ei. Asa ca s-ar putea sa-mi prinda bine un pic de readucere aminte :D.

Duminica cand ma intorc, poate gasesc si o poza doua mai faine sa va arat.
Zi cu spor si sport sa aveti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to La ora la…

  1. Clod says:

    Drum bun si sa te intorci cu impresii si amintiri placute! vrei sa ne spui ceva cu “socializare de familie”? :P

  2. ana says:

    drum bun si regasire placuta :)

  3. uma says:

    (re)vedere placuta! chiar daca imi va fi greu sa nu citesc gandurile de dimineata in urmatoarele zile, poate va merita sa incerci sa stai departe de internet si sa te bucuri de imbogatirea cu noi amintiri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *