Am avut caine…

… timp de 12 ani. E destul de complicat la bloc, mai ales ca al meu era destul de maricel. Iar acum m-am trezit cu gandul la un pet. Si nu d-ala de bere.

Daca tot ar fi sa ai un animalut de companie, ar trebui sa fie istet si ascultator. Ar trebui sa fie simpatic si haios pentru ca te-ar ajuta in momentele in care esti mai tensionat sa te relaxezi. Ar fi bine sa nu fie prea mare pentru ca spatiul este limitat prin casa. Despre dimensiune nu stiu ce sa zic. Al meu caine, desi mare, nu a facut stricaciuni mai deloc. Dar probabil ca tot mic ar fi bine sa fie ca sa-l iei usor cu tine. Ar fi bine cand calatoresti sa aiba el grija sa stea langa tine si nu tu sa ai grija de el. Ar fi bine sa fie discret, sa se poata face nevazut daca e nevoie. Si daca e si bun povatuitor, cred e perfect. Acum inteleg de ce cameleonul este alegerea perfecta. Nu prea pricep de ce-l chema Pascal, dar probabil n-am fost prea atent cand am citit povestea lui Rapunzel cand eram mic. Tangled, este un film in care cameleonul are un rol cheie: este cel mai haios. Apoi ar mai fi Maximus, un cal cu vizibile tulburari de personalitate, ce se crede caine de vanatoare. Ah, si daca tot va duceti, mergeti la el subtitrat, nu la varianta dublata. 3D-ul nu te da pe spate, insa e bine realizat. Deci ar merita vazut si la cinema.

Sa aveti o zi in care sa va concentrati pe film, nu pe ce animal de companie sa va luati :)

PS: Aruncati un ochi si la trailer, desi aici apar secvente care nu sunt in film. I know. Wtf?!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sSx1dYJlJh4]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Am avut caine…

  1. Teodora says:

    Daca chiar te hotarasti sa-ti iei un animalutz,care sa nu fie cameleon, as putea avea niste idei, just let me know. :)

  2. marian says:

    La un asemenea basm de vis trebuie sa mergeti la cinema 3D pentru a putea trai intreaga experienta Tangled care a cucerit lumea ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *