O luna…

… si jumate a trecut din anul asta si eu constat ca nu m-am obisnuit sa scriu “2010” :). Ma rog, postul de azi ar fi trebuit sa inceapa altfel, dar am constatat asta pe loc si un pic de autocritica constructiva nu strica cu noaptea-n cap.

Deci, revenind,… a revenit! Cu totii am avut un film in copilarie la care ne uitam cu placere, si a zecea oara, si tot ne venea sa chiuim de bucurie cand eroul nostru favorit reusea ceva ce la inceput parea absurd. Ei bine, Karate Kid face parte din acea categorie de filme si… it turned back. Or black. (?!) Cumva e logic. Te apuci sa refaci sau sa continui o poveste, iar cand o refaci, trebuie sa nu fie ca prima, decat in partile esentiale. Asa ca, desi nu a aparut, suspectez ca un maestru (om simplu de altfel) va invata un novice (in cazul de fata, un mini gangsta de culoare) cum poti sa iti atingi maretia la tine la scoala. Totul probabil va porni tot de la o fata, asadar nimic imprevizibil. Si totusi m-as duce sa-l vad (inca) o data. E film d-ala de care ziceam la inceput…

O zi previzibila si agreabila sa ai!

PS: un trailer gasesti mai jos. Stiu ca iar am vorbit despre un film, dar iti jur ca fac si altceva :D

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to O luna…

  1. Ana says:

    da??? foarte tare, nu stiam – asta inseamna ca avem sanse sa vedem Van Damme reloaded? :)pe mine m-au convins filmele cu el (mai ales ala in care facea spagatul)sa ma apuc de arte martiale… nu m-a tinut mult, dar nu am fost singura!

  2. nanook says:

    bogdan, isohunt iti poate gasi filmul pe care ti-l doresti, luana si sora ei sau altele, fratii brothers, etc…. :) by the way, ieri am descarcat filmul ‘the doctor’ cu william hunt, il vazusem de cativa ani si mi-am adus aminte de el. ce inseamna sa fii doctor care ajungi pacient si ‘aia’ te trateaza ca pe orice muritor. tare de tot. o zi excelenta, n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *