Pentru cei dintre…

… voi care aseara nu dormeau la ora 10, probabil ca nu este o noutate faptul ca ningea demential. Cred ca punctul maxim a fost undeva pe la ora 11. Prin Bucuresti insa se circula foarte bine. Era plin de utilaje. Iar daca va intrebati de unde stiu asta? Well, am iesit la plimbare cu masina.

Intr-o perioada faceam foarte des lucrul asta. Ma ajuta sa ma gandesc, sa ma linistesc, sa ma calmez, sa-mi incarc bateriile dupa o zi mai grea. Ieri am avut o zi plina ochi, iar la intoarcere spre casa, pe la ora 9, mi-am zis ca e timpul! :) Am uitat de oboseala si de mine pana pe la ora 1. Am facut aproape 70 de km, am traversat Bucurestiul in lung si-n lat, am fost intr-o zona pe care o stiam ca-n palma si m-am si invartit de cateva ori pe acolo, fara sa deranjez pe nimeni. Foarte enervanta insa electronica de la masina mea, electronica pe care nu o poti decupla complet nici daca vrei. Controlul Stabilitatii ramane activ si se baga peste tine in orice moment in care simte ca masina iese de pe traiectorie. Imi e dor de o Dacia 1310 cateodata. Sau de fosta mea Skoda 120L, care iarna facea drifturile din acceleratie cu o mare eleganta, fiind o masina foarte bine echilibrata. Acum, pentru ca sunt destui care ma considera un pic sarit de pe fix, va rog sa-mi spuneti ce va relaxeaza pe voi?

Sa aveti o zi in care sa gasiti timp pentru acel/acea guilty pleasure!

PS: Nu uitati ca maine, avem episod despre Romania, cu guest post-ul unui prieten care a plecat din tara acum aproape 15 ani si traieste peste ocean.
PS2: Pentru ca ieri am petrecut cateva ore bune la studio, nu pot sa nu ma laud si aici, cu ceea ce inseamna ‘trailer-ul’ filmului unui weekend excelent. Il puteti vedea pe Facebook, aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Pentru cei dintre…

  1. Cristian Cartzu says:

    Pe mine ma relaxeaza baschetul si plimbarea cu motorul. Nu pe zapada insa :D Ma bucur ca redescoperi lucruri care-ti fac placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *