Azi este mai…

… emotionala postarea. In cazul in care nu va dati in vant dupa acest lucru, va pot spune ca este Ziua Internationala a Somnului. Astfel devine emotionala pentru toata lumea care-i treaza la aceasta ora.

Dar eu voiam sa va povestesc cum am realizat ieri ca ignor oameni importanti in viata mea pentru simplu fapt ca au fost tot timpul alaturi de mine. Deci, obisnuinta e de vina. Dar de data asta “mai rar” nu este o solutie. Se pare ca pentru mine a fost un usor trend acest obicei de a lua for granted cum zice englezul. In unele cazuri m-a costat mai scump decat mi-as fi dorit vreodata. Este foarte dureros sa constati ca ai avea atatea lucruri de spus unui om si nu mai poti. Este foarte gresit sa presupui ca cineva iti va fi alaturi pentru totdeauna. In gand, in suflet, poate. Dar fizic, mai greu. Si sa nu puneti baza pe “cine nu are batrani sa-si cumpere” ca nu tine. Pe aceia pe care-i ai, ii mai ai pentru foarte putin timp si ar fi grozav, pentru tine si pentru ei, daca ai face un efort real si i-ai vedea mai des atat timp cat inca mai sunt acolo. Eu unul stiu ca ma voi simti cu adevarat singur cand ei nu vor mai fi, iar asta ma sperie enorm. Poate doar pentru ca acum am constientizat.

Sa ai o zi in care prezenta-ti sa fie o bucurie pentru ceilalti.

PS: Am gasit si un citat cred eu potrivit cu tema: “When something does not insist on being noticed, when we aren’t grabbed by the collar or struck on the skull by a presence or an event, we take for granted the very things that most deserve our gratitude”. A zis-o Cynthia Ozick.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Azi este mai…

  1. Cristian Cartzu says:

    Foarte altruist gandul de azi. E foarte adevarat ca ne este asa de usor sa spunem ca nu avem timp in loc sa ne facem un pic de timp pentru a fi alaturi de cei dragi, cu o vorba, un gand, un telefon, asa de adevarat incat e trist. Frumos scris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *