Este vineri din…

… nou iar pentru cei ce sunt de parere ca a trecut prea repede saptamana, nu va faceti griji! Vine alta! Si ca sa folosesc o exprimare din tv-ul american… “right after these brief messages”.

Daca weekendul trecut caldura ne cam daduse pe toti afara din casa m-am gandit ca ar fi o oportun sa scot de la naftalina doua concepte, sa le zicem, de sezon. In imaginile alaturate puteti admira doua motociclete una mai breaza decat alta.

Si ca tot suntem la capitolul ieseli, VW se tot chinuie de cativa ani sa scoata un model care sa inlocuiasca extrem de celebra dubita Type 2 sau Transporter, devenita pe atunci un simbol al generatiei hippie. Modelul actual aduce un pic cu trecutul prin faptul ca este la fel de simpatic. In rest hi-tech, nene!

Restul de imagini il gasesti aici.

Ramanem la masini, insa in zona de comunicare. O greseala ce n-ar trebui sa existe arata cum social media-ul de companie, mai calca stramb din cand in cand si cum omul din spatele contului ar trebui sa fie extrem de responsabil cat sa nu spuna vreo duda cui nu trebuie. Cel mai recent s-a intamplat la Chrysler, care le-a zis cu F tuturor celor care nu stiu sa conduca in Detroit. Se pare ca-s multi.

La final am pastrat un clip, mai vechiut, dar foarte simpatic. Tehnologizarea i-a luat pe unii prin surprindere, asta ca sa nu va spun mai multe.

Weekend de exceptie si zi frumoasa care sa treaca repede.

PS: Ah, si ca sa ma laud si aici, se pare ca postarea mea despre frumusetea fotbalului a fost apreciata suficient cat saaa… click aici… Meciul de fapt e duminica, de la ora 11.00. Daca aveti treaba prin zona si chef de urmarit asa ceva, nu va sfiiti. Eu is extrem de fericit sa particip.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Este vineri din…

  1. Teodora says:

    Faina dubitza! ;) Sa speram ca si duminica ce vine va fi vreme ca cea trecuta…sa te poti bucura la maxim de “numire”… :) Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *