In mod normal…

… azi m-as fi laudat cu participarea la meciul amical de fotbal sustinut ieri la Mogosoaia, meci organizat cu ocazia Zilei Internationale pentru eliminarea discriminarii rasiale. Dar nu. Nu e modestia de vina pentru faptul ca nu-mi povestesc perspectiva prin care am vazut eu evenimentul insa n-am inca pozele alea bune :). Daca sunteti curiosi, gasiti comunicatul de presa aici.

Asa ca,… Drive Angry era un film pe care-l asteptam de mult. Mi-a placut trailerul, imi plac actorii ce joaca roluri importante acolo (n.r. Amber Heard, William Fichtner, David Morse). Pe toti acestia i-am mai vazut cu prestatii bune si mi-au devenit foarte simpatici. La Amber Heard e relativ usor de inteles motivul :D. Despre Nicholas Cage stiam ca nu prea joaca in filme proaste (ma rog, in opinia mea exceptie face Ghost Rider care mi-a parut o porcarie). Nu ma intelegeti insa gresit. Nu laud foarte tare acest Drive Angry, pentru ca din punct de vedere al povestii sufera. Este previzibil, rudimentar chiar. Insa 3D-ul merita. E foarte bine filmat. In plus, are momente foarte amuzante cu William Fichtner in prim plan. Deci una peste alta, for entertainment value, as recomanda vizionarea, chiar daca IMDB-ul vi-l prezinta cu nota publicului 6.2 din 4400 de voturi.

Sa ai o zi in care scenariile sa nu-ti joace feste.

PS: Aveti mai jos trailerul ca sa va fac si pe voi curiosi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=O2-hiHUh4UQ]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to In mod normal…

  1. Ra says:

    Pana la urma cand a fost meciul? Sambata sau duminica? Eu nu mai inteleg nimic, zau asa.. ;)!!!

  2. Ra says:

    Deci cineva s-a incurcat undeva si d’asta nu mai intelegeam eu nimic. Am citit comunicatul de presa si cred ca a fost o experienta placuta!!! Bravo!

  3. Andrei Catalin says:

    Parere personala, dar Drive Angry este cel mai prost film in care Nicholas Cage a jucat vreodata. Pana si Ghost Rider m-a impresionat mai mult (nu stiu daca se va intampla la fel cu partea a doua, care a fost filmata in Romania). Ah si ar mai fi un film la fel de lame ca si asta, Season of the Witch (http://www.imdb.com/title/tt0479997/). N.C. a jucat bine in The Sorcerer’s Apprentice (suprinzator), dar cred ca as vrea sa il vad mai mult filme precum The Rock sau It Could Happen to You.

    Repet, este strict parerea mea. Cat despre evenimentul mai sus mentionat, nu pot lasa un comentariu pentru ca sunt… in urma :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *