Am sa incerc…

… sa am abtin sa vorbesc despre faptul ca aseara am avut senzatia ca vad fotbal la golul Luxemburgului si intamplare la golurile noastre. Nu sunt un nume in domeniu asa ca am sa ma abtin sa-mi dau cu parerea despre ce trebuia facut in teren.

Daca ar fi sa vorbesc tot despre fotbal as vorbi cu mandrie despre o echipa nationala de fotbal Under 17, care ieri, printr-o victorie in deplasare in Ungaria, o victorie muncita si un pic norocoasa (penalty aparat de Branescu in ultimul minut) s-a calificat la Turneul Euro 2011 U17, numarandu-se astfel printre cele mai bune 8 echipe ale Europei. Speranta exista, sau cum am vazut cred ca in ProSport, avem trecut si viitor.

Va mai spun insa adevaratul motiv de bucurie din aceasta dimineata. Am descoperit un nou clip cu un Flash Mob (le stiti, miscarile alea planificate in detaliu, ce par pentru toti ceilalti ceva spontan). De data asta este unul care are ca scop final ajutarea planetei. Daca stau bine sa ma gandesc si Earth Hour a fost un Flash Mob, care n-a functionat deloc rau. Revenind la acesta, o simpla sticla pusa la cos, ti-ar aduce recunostinta intregii planete daca aceasta ar putea sa te aplaude.

Sa aveti o zi cu soare.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am sa incerc…

  1. muntele says:

    cât de tare!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *