Stie cineva unde…

… s-a dus si saptamana asta? Parca ieri era luni! Si totusi, am promis ieri ca va povestesc cum a fost la lansarea de aseara. Mai intai am sa incep cu ceva linistitor (o sa vedeti imediat de ce): una peste alta a iesit bine.

N-am fost la multe lansari de carte. De fapt am fost la 3, ca sa spulber misterul. La cea de aseara a fost neincapatoare sala, si aici vorbesc de peste 120 de persoane. Am avut onoarea sa prezint, sa fac oficiile de gazda de la microfon. Unul dintre lucrurile cele mai neplacute din punctul meu de vedere la un eveniment ce trebuie prezentat sunt schimbarile din mers ale desfasuratorului. Nici aseara nu s-a facut o exceptie, cum de altfel la nici un eveniment prezentat de mine desfasuratorul initial sa fie si cel final. Poate ca sunt eu de vina.

Apoi, despre carte. Va spuneam si ieri ca-s bulversat de titlu. Am citit azi noapte si primul capitol. Dupa ce am ascultat cu atentie discursurile de aseara si dupa acest prim capitol, este o carte care, cum spunea un prieten, te sperie. Si eu nu ma sperii usor. Sunt genul de berbec care vede poarta inchisa, dar totusi da cu capul, macar de control. Asa cum documentarul extrem de rar Ancient Aliens m-a pus pe ganduri in multe directii, cred ca asta va face si cartea “Europa cu capul in stele si trupul insangerat” a domnului Gheorghe Dragomir. Cred ca noul blog al autorului devine unul de urmarit.

Am sa revin cu un review dupa ce o termin. Zi preponderent excelenta sa ai!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Stie cineva unde…

  1. adina says:

    Esti genul de Geaman deghizat in berbec =))
    Asteptam cu interes review-ul tau dupa ce termini cartea :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *