M-am visat…

… mergand la sala. O fi suficient sau chiar o trebui sa imi misc posteriorul pana acolo? Tind sa cred ca nu e nevoie pentru ca m-am trezit cam obosit. Ma dor toate, de parca in drum spre sala mi-as fi luat si bataie. Apropo de bataie, aseara pe la 8 am asistat la una involuntar. Se intampla pe strada garajului deci, iata ca in Sectorul 4 nu traiesc doar pensionari cum crede primarul Piedone. N-am nici cea mai mica idee de la ce a pornit scandalul. Erau ciutani, deci probabil de la ceva pueril. Erau doua grupuri de 3-4 persoane care cand a fost vorba de incordat pumnul s-au simtit ca niste echipe imediat. Oare ce-i mai uneste pe adolescentii de azi la fel de bine cum reuseste violenta? Sunt descumpanit sincer de experienta si de faptul ca pentru a scapa cumva din “inghesuiala” a trebuit sa-i amenint cu aceeasi arma si anume violenta.
Duminica sa-ti fie pentru liniste si meditatie!
PS: tu cum ai reactiona daca un grup de cativa insi te-ar repera si din valtoarea incalzirii lor, parca te-ar implica si pe tine un pic
This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to M-am visat…

  1. Calin says:

    Andrei, am oroare de astfel de scene. Cand se bat intre ei e trist, dar se intampla. Dar cand doi tineri injura o batrana in parc si ridica pumnul la ea pt ca a avut tupeul sa le atraga atentia sa nu goneasca cu superviteza cu bicicletele pe aleile pline cu oameni, atunci mai ca m-as implica singur fara sa astept invitatia lor. Dar nu e Bucurestiul orasul simtului civic…Aici iti iei bataie si lumea se uita la tine si zice..saracul baiat… :)

    • Eu am mizat foarte tare pe intimidare si a functionat. Sunt o persoana non-violenta si ma tot gandesc, daca nu functiona intimidarea, cat de urat putea sa iasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *