Cred ca am mai…

… bine de 3 ani de cand n-am mai tras asa de mine sa ma trezesc. Enervanta senzatie! Dar in cele din urma m-am urnit si in timp ce scriu aceste randuri vad cum se micsoreaza campul vizual, din cauza ca mi se inchid ochii. Cred ca ma culc la loc dupa ce postez.

Daca ieri va spuneam ce voi face vineri (si “apreciez lipsa de raspuns. Ma lasati singur sa dezechilibrez Masa Critica de biciclisti”), azi va spun ce am facut aseara. Am vazut meciul ca toata lumea. M-am bucurat pentru victoria Barcelonei ca mai putina lume decat ma asteptam. Si am mancat placinta. A fost #applepietweetmeet, si daca exclud #fotbaltweetmeet la care am fost vreo doua ori, aceasta este prima iesire cu oamenii de pe Twitter. Senzatia e haioasa si pentru simplul fapt ca vezi in realitate oameni cu care ai comunicat in scris poate mai mult decat cu oricine altcineva. Imi aduce aminte chiar de Secret Santa, (jocul acela de la birou) in care primeai un cadou si nu stiai de la cine. Aici primesti mesaj, stii de la cine, dar nu stii cum arata :).

Ah! Si mi-am mai adus aminte de o faza haioasa din Two and a Half Men, in care Jake avea o prietena cu care statea pe canapea, ambii cu laptopurile in brate si vorbeau pe messenger. Din nefericire n-am gasit fragmentul pe youtube.

Una peste alta a fost o initiativa faina, iar Anca Duma se alege din nou cu laude publice. De data asta insa le imparte cu Cristina Toma.

Sa aveti o zi mai buna ca a mea. Asa, preventiv!

PS: Si ca sa nu scap si eu nelaudat, s-a ocupat “Dezaxata”. In mod evident placinta nu a parut la fel de gustoasa pentru toata lumea ;) altfel nu inteleg cum de a avut timp sa arunce acei ochi albastrii frumosi prin “sala”. Oricum, exagereaza, probabil din cauza elementului “noutate”. Eram cel nou acolo. :))

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *