Aceasta nu este…

… o postare platita. Este doar o recomandare venita din surprinderea pe care am avut-o sa constat ca exista si la noi, in Romania, firme a caror servicii pot fi foarte elegant, logic si eficient puse la punct.

Pentru cei ce au masina, stiti foarte bine ca RCA-ul sau rovigneta sunt doua chestiuni la care nu prea-ti sta gandul niciodata. Sunt enervante in primul rand pentru ca trebuie sa dai bani si, mai apoi, pentru ca sunt obligatorii. Daca in cazul asigurarii ii vad utilitatea, in cazul rovignetei, zice Ministrul Transporturilor ca la finalul lui 2013… Deci, pe rovigneta primim doar promisiuni.

Revenind la ce voiam sa va povestesc, totul a inceput cu-n sms. RCA-Ieftin.ro imi scria (cu 15 zile inainte de expirarea politei): “Iti multumim ca ai incheiat RCA-ul pt masina ta, [nr. inmatriculare] la noi. Acesta expira pe 25.05.2011. Pentru aflarea pretului si/sau prelungirea RCA-ului, suna la 021.XXXX (tarif normal) sau intra pe www.rca-ieftin.ro. Zi nemaipomenita!“. Ok, treaba cu zi nemaipomenita a fost un exces de zel al copywriterului, dar mesajul e util prin faptul ca-ti aduce aminte de expirare. Apoi am primit si un email cu acelasi continut. Cand mai erau doar 7 zile, m-a sunat o domnisoara din call-centerul lor sa ma intrebe daca am primit mesajele si daca am 2 minute sa-mi spuna care-s scorurile la RCA-ul meu viitor. Mi-a spus cea mai buna varianta, mi-a comparat-o cu cea de anul trecut, m-a intrebat daca vreau sa inchei polita. I-am spus ca da. (eram la volan, prin tara. Era de departe cel mai comod mod in care incheiam o asigurare). M-a intrebat in ce data doresc sa o primesc si daca adresa mea mai este valabila pentru livrare. Mai mult, livrarea era gratuita. Pana aici, totul perfect!

Daca firma de curierat cu care ar lucra ar respecta o procedura la fel de bine pusa la punct precum cea a site-ului de asigurari, serviciul ar fi de nota 10.

Sper sa va fie utila aceasta postare si sa scapati si voi de un stres.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *