E inceput de…

… saptamana si se anunta o saptamana cu multe de facut. Cel putin in ceea ce priveste Gandul de Dimineata. Am ajuns la 480 de ganduri si cum anuntam si aici, intram in ultima suta de metrii de pregatiri pentru a sarbatori cum se cuvine ceva ce nu credeam ca va tine asa de mult si ca va fi si apreciat.

Apoi, tot saptamana asta, cel mai probabil miercuri, voi anunta ce am de gand si cum am de gand sa “profit” de acel Citroen DS3, castigat pentru un test drive de o saptamana de la CeRecomand.ro. Pentru ca le mai pregatesc o surpriza celor de la Citroen, voi incerca sa modific un pic perioada ce initial era 3-9 Iunie. Tot miercuri voi anunta si ce-i cu acel “Te duc eu” despre care vorbeam aici si voi prezenta si conditiile de inscriere pentru cine doreste si cine pofteste.

Iar, azi… azi voi incerca sa reeditez o incercare care acum 17 ani a condus la distrugerea primei mele biciclete. Era o semicursiera ruseasca, luata la mana a doua din banutii pe care i-am strans timp de un an, intre doua vacante de vara. Atunci, mergeam cu baietii inafara orasului, pe un delusor de unde, venind la vale saream peste un soi de canal ce era ingropat in mal fix ca o trambulina. Intrucat nimeni nu voia sa-mi imprumute si mie un mountain-bike sa sar, n-am rezistat tentatiei si am incercat cu semicursiera. S-a rupt in doua, practic. Acum, la 17 ani distanta si vreo 50 de kg diferenta (nu mai stiu exact cate kg aveam la 13 ani), voi merge acolo din nou cu o bicicleta sa vad daca ma mai tine curajul. Daca maine nu mai scriu, inseamna ca bicicleta a rezistat. Eu nu.

Spor la start, ca dupa inertia te poate duce departe. :) Care-s planurile tale pentru aceasta saptamana?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to E inceput de…

  1. Cristian Cartzu says:

    Ti-a cam lipsit coerenta in acest inceput de saptamana, dar de inteles la cate zici ca-s de facut. Sa inteleg ca saritura ti-a iesit sau n-ai mai incercat? Ca vad ca ai postat Sweet Lullaby-ul de seara. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *