Mie mi se pare…

… ca a trecut cam repede anul. Serios. Nu stiu de ce, dar parca ieri am urat La multi ani, doamnelor si domnisoare care, mai mult sau mai putin intamplator, mi-au fost prin preajma in asa momente de sarbatoare.

Calendarul totusi se tine tare si ne indica din nou momentul in care ghiocelul devine o pozitie pe care o luam noi barbatii, macar o data pe an (cei putini si norocosi dintre noi). Asadar, a sosit clipa pentru a recunoaste, cu mana pe… inima, ca suntem niste porci pentru ca nu putem sa ne abtinem de la un ragait. Suntem niste nesimtiti pentru ca evadam cu prietenii la “o bere” de parca ar fi ultima, ca suntem niste insensibili cand situatia cere contrariul. Ne cerem iertare si pentru ca retinem data finalei Champions League si minutul in care s-au dat golurile mai usor decat aniversarile. Poate ar trebui sa ne cerem scuze si ca imaginatia ne pleaca la plimbare cu orice domnisoara draguta ce trece pe langa noi. Cu siguranta ar trebui sa si multumim celui care a facut posibil sa fiti langa noi pentru ca fara voi am fi stat in extrema nesanatoasa despre care a trebuit sa ne prezentam scuze mai sus.

Sa aveti un 8 Martie in care sa fiti rasfatate si apreciate asa cum ar trebui! De maine, probabil, noi barbatii, vom reveni la starea naturala.

PS: Exclusiv pentru doamne si domnisoare: Care este cel mai frumos cadou pe care l-ati primit?
PS2: exclusiv pentru domni: Invatamantul romanesc isi revine, vorba Muntelui.

Later edit: Am mai gasit un text in fata caruia al meu paleste! Tot pt 8 Martie, aici via dragosbucurenci on Twitter

This entry was posted in Super Specialul de 8 Martie and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Mie mi se pare…

  1. CriBad says:

    Eu am primit ceea ce-mi doream de foarte mult timp: o ora de echitatie. :x a fost superb!

  2. CriBad says:

    i-am dat morcovei…defapt le-am dat la toti din hangar si erau asa de frumosi si prietenosi. cu siguranta-mi voi face un abonament si cand se incalzeste ma duc sa o fac regulat. daca te intereseaza clubul este acesta: Arkadia Horse (http://www.calarie.ro/cluburi.php?club_id=1)

    • Hmm… pe vremea cand ma dadeam eu cu calul… se tineau in grajd, dar vremurile se schimba pesemne. Oricum, aviatia la noi e la pamant, trebuie sa umple cu ceva hangarele ;) Oricum, “se incalzeste ma duc sa o fac regulat” poate fi un slogan de succes pentru clubul asta aeronautico-hipic :)

  3. Pingback: Fix acum un… « Gandul de dimineata

  4. Pingback: Gandul de dimineata » Femeile pot rasufla usurate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *