Cand eram…

… mic (greu de crezut dar am fost si mic) si mergeam la bunici, in diminetile de vara mai tot timpul ma trezeam respirand aer curat (bunica venea dis de dimineata si-mi deschidea geamul) si auzind cantecul unui gugustiuc care in fiecare dimineata era in bradul din fata geamului. In mod normal, daca s-ar fi intamplat acum, cand viata e stresanta, probabil ca m-ar fi enervat. Atunci, insa, imi pare asa de placut acel cantec incat de multe ori stateam in pat inca 10-15 minute sa-l mai ascult.
Azi mi s-a intamplat aproape identic. M-am trezit auzind cantecul unui gugustiuc ce a venit pe pervazul geamului (e prima pasare ce se aseaza pe pervazul geamului; e destul de inclinat si nu foarte lat). A fost o senzatie asa de placuta sa-mi readuc aminte de astfel de clipe ce mi-au marcat pozitiv copilaria incat mi-e greu sa descriu. Cred ca azi va fi o aparte de buna.

Sa ai o zi ce sa-ti aduca in prim plan lucruri dragi!

PS: Ai astfel de amintiri din copilarie?
This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Cand eram…

  1. uma says:

    “buna dimineata Soare!”…asa imi spunea bunica mea cand ma trezeam :) era inainte de ’90 deci aveam cam 4 anisori, dar tin minte ca am stat o vara la Dej unde mama m-a dat pe mana unchiului cu scopul sa mai pun cateva kg pe mine pt ca eram o scandurica inca de mica. Bunica isi punea un batic pe cap, isi schimba vocea si cand vedea ca nu termin tot din farfurie zicea ca ma da la tiganii care trec cu caruta pe strada, eu plangeam dar mancam tot (paparaie=omleta cu slanina) si uite asa cand a venit mama dupa 3 luni sa nu ma recunoasca (ma ingrasasem 3 kg)!
    Tot legat de copilarie, ti-ai dorit sa ploua cu dulciuri sau cu inghetata? Cu siguranta cei care au realizat dsnl Cloudy with a chance of meatballs si-au imaginat cum ar fi sa ploua cu gummy bears, pastele sa formeze o tornada sau cum ar fi sa te scufunzi intr-o piscina de sos tomat…eu m-am uitat la desene si mi-am dat seama ca tot pt copii mari este facut, e ok de vazut pt toata mancarea care cade din cer :)
    o zi in care sa nu cada nici macar un fulg din cer! sa vina primavara!!!!!

  2. Pingback: In mod oficial… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *