#sweetlullaby: Daca aseara era cu…

… dedicatie pentru cei ce nu au ajuns, in seara asta, cam tot pentru ei, doar ca si cu o poveste scurta la PS despre cum am vazut eu acest concert. Iar piesa propusa este cea care a starnit cea mai puternica reactie printre spectatori. Slava domnului ca mergem cu totii la cinematograf. Jamiroquai, live, dintr-un concert de la Londra Verona si a lui… Deeper Underground.

PS1: Despre concert am cateva chestii sa va spun, pe care le-am vazut aseara si despre care poate ati mai auzit. Eu mi-am petrecut dupa-amiaza la Kazeboo care-i cam ultima bucata de plaja amenajata in nord. De acolo pana la H2O (locatia concertului), doar vreo 2 km, facuti aseara in 40 de minute. E drept ca am plecat cam tarziu pentru ca nu prea ne-am indurat. Am ajuns la concert fix la prima piesa, iar cu niste pass-uri date de Orange pentru ceea ce s-a numit Best Zone ne-am indreptat cu tupeu, direct spre centrul frontal al scenei. Erau deja dupa aproximarea mea aproximativ 10 mii de oameni intre turnul de lumini si scena. Iar sansele sa dau peste cineva cunoscut s-au dovedit a fi mari: m-am oprit fix langa dl Bujor Stoicovici, aflat la fata locului impreuna cu gasca Butterflies In My Stomach.

Sonorizarea a fost chiar buna. Pe mine m-a surprins placut. O singura remarca ar fi legata de vocile de la backing care in prima jumatate erau cam jos ca nivel. Jay Kay a fost dinamic si entuziast asa cum este el mai in toate aparitiile. S-a vazut ca se recupereaza insa dupa problemele care le-a avut cu glezna, dar chiar si asa ii era greu sa nu topaie. Si-a apropiat publicul usor cu un “full of Cosmic Girls in Constantza“, iar mai apoi cu un drapel romanesc sosit din public ce avea pe post de stema simbolul Jamiroquai.

Concertul a tinut 2 ore, a avut o piesa la bis si ca de obicei, lounge-uri VIP nu au parte de cea mai buna pozitionare la astfel de evenimente. Nici ca sonorizare si nici ca pozitie fata de scena. Asta am observat eu in timp ce am trecut pe langa ele in drumul spre centru multimii :D

PS2: Pentru a asculta cele mai recente #sweetlullaby-uri, click aici.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *