Rad cand imi vine sa plang.

Gandul de dimineata de azi vine un pic in ordine inversa. M-am trezit si nu m-am apucat direct de scris. Mi-am adus aminte de postarea unei prietene pe Facebook aseara ca “este curios cum viata insista sa ne aduca in cale lucruri pe care ne doream sa le lasam in urma“. Eu sunt unul dintre aceia care trece greu peste lucruri ce pentru mine au fost importante si totodata sunt genul pentru care si un sms poate fi ceva important.

Apoi, sub indemnul celor de mai sus, ca atunci cand esti mic si ti se spune sa nu faci ceva si fix aia faci, am deschis arhiva de sms-uri. Am citit cred ca vreo 300. Este uluitor cum anumiti oameni trec usor peste lucruri spuse aiurea sau promisiuni facute. Pentru mine au fost multe dezamagiri sosite prin sms. Am sters arhiva.

Iar ca totul sa fie complet Andreea Bogdan (tiza mea), posteaza si ea versurile unei piese nu demult prezente la #sweetlullaby.
Ei stiu sa calce-n picioare minuni, / Ei vor sa spuna cuvinte ce frang, / Ei pot sa schimbe duminica-n luni / Dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang… / Eu rad cand imi vine sa plang…

Sa aveti o zi care sa se termine frumos.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *