Ce te sperie cel mai tare vara?

De vreo saptamana incoace am sesizat asa o neliniste interioara ce aseara a culminat cu-n vis urat in care eu plecam pe alte taramuri. Iar in aceasta dimineata m-am trezit cu revelatia: concediul. Cred ca aici e baiul. Nu mi-am facut planuri de concediu. Ba mai mult, treaba s-a acutizat dat fiind faptul ca mai toti cu care am vorbit au gasit de cuviinta sa puncteze ce vor face ei in concediu. Eu unul nu simt inca nevoia concediului. Adica nu-s chiar asa de obosit, dar ideea de concediu fun cred ca ma streseaza un pic.

Credeti ca sunt speriat ca nu am concediu? Sau faptul ca in postarea de azi am folosit de 6 ori cuvantul “concediu” (oops, de 7 ori) este ceva normal nu e vorba de o obsesie?

Zi placuta, iar daca e de concediu (8) este cu atat mai bine!

PS: care-i planul tau pentru concediu? (9 – ok, cred ca am o problema)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Ce te sperie cel mai tare vara?

 1. uma says:

  neata, acum m-am speriat cand dupa 2 incercari nu am nimerit codul pe care trebuia sa-l introduc pentru a ma abona cu succes la ganduri :)).

  planul meu de concediu este sa innot in Toroc si sa merg prin Moldova, asta se va intampla prin august, pana atunci mai este timp sa tot visez la concediu.

 2. ab says:

  Neata si la tine. Sper ca ai gasit linkul :D Suna bine ce zici tu. Trec pe lista. :)

 3. Ionut Dragu says:

  Dude, we neeeeeed to talk. :)) REAALLLYY!!! Ce vrei … Turcia? Bulgaria ? Grecia ? Europa ? Egipt ? :))

 4. Iulia says:

  Yey, m-am abonat din nou!
  Anyhow, eu mai am fix 2 saptamani pana la concediu. Cred ca d-aia si muncesc mai cu spor :) Anul asta plec cu cortul. N-am mai fost pe munte cu cortul din liceu. Ok, am mai fost acu’ 3 ani, da doar asa vreo 2 zile si nu se pune. Right?

 5. ab says:

  Only if it’s on the house :D Dar, da. Oricum ar trebui sa vorbim. @Ionut Dragu

 6. ab says:

  Multam fain de abonare. 2 saptamani, adica 14 zile, adica 336 de ore, adica 20160 de minute… ma rog, 5880 le dormi in medie, deci e ok. Cu cortuuuul. Ce frumos. Unde? Ce traseu si cat stai? @Iulia

 7. Iulia says:

  @ab Imi pare ca trec mai repede 2 saptamani decat 20160 de minute, chiar si cu alea dormite :) Tot ce stiu e ca mergem in Retezat, plecam pe 18 pana pe 25, si n-avem un plan anume, unde ne-o duce vantul. Din experienta parca ies mai bine vacantele neplanuite asa pana la ultimul detaliu. You’re welcome to come, the more the merrier!

 8. Duma Anca says:

  Vara ma sperie multitudinea de evenimente….la care nu ajung mereu. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *