Am (re)ascultat…

… albumul Metallica – Master of Puppets (aseara tarziu).  Il am pe caseta. Originala. Cel putin asa imi placea mie sa cred despre casetele Eurostar din motive destul de puerile: pe coperta scria si in interior si venea in tipla. Atunci, adica prin 1991, a fost prima mea expunere si pacaleala la efectele packaging-ului si prima discutie serioasa pe care am avut-o cu maica-mea despre gusturile mele muzicale (albumul avea multe cruci frumos aranjate pe coperta). Caseta era asa de originala incat pe side B (mai tii minte ca trebuia sa intorci caseta, da?) pielele Orion, Lepper Messiah, Damage Inc. si Disposable Heroes erau trase in ordinea 2, 3, 1 si 4. Nici macar faptul ca era produsa de Raks nu mi se parea suspect. Asta era probabil anulat de logo-ul “Dolby System” de la baza fetei 1. Tin minte si acum ca primul criteriu pe care-l aveam in minte cand am fost sa-mi iau prima “combina” audio era sa aiba casetofon cu Auto Reverse. Si a avut :). De ce am cautat caseta asta? Pentru ca era bine trasa, intre timp am devenit destul de pretentios la acest capitol, si pentru a deveni suficient de nostalgic fata de originile mele de rocker pentru a ma convinge sa merg sa-i vad, pentru prima oara in cazul meu, la Sonisphere. S-au cam confirmat toate numele si lista este spectaculoasa, daca macar o data, fie si demult, ai simtit rock! Asadar, lista completa o gasiti pe pagina romaneasca a Sonisphere, iar biletele pot fi gasite la Eventim.  Te bagi?

Sa ai o vineri bine meritata si relaxata!

PS: Sonisphere e pe bune! Am verificat pe site-uri oficiale ale celor de la MetallicaManowar – Tour si Megadeth . La ora la care am publicat asta Rammstein nu confirmase pe site.
PS2: Cine are asa ceva acasa sa ridice mana!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am (re)ascultat…

  1. whoami says:

    Ma bag. Si? Te-ai razgandit? Ziceai ca la Metallica si Manowar nu mergi mai acum o saptamana. De ce ai lasat Anthrax afara? Nu-ti plac?

    PS: Imi place ca scrii foarte documentat. Sa-i zici in continuare ca nu zici bine. M-am inscris deja sa primesc pe mail.

  2. @whoami da. m-am cam razgandit. Si incep sa-mi fac probleme pentru bugetul investit in concerte anul asta.
    Am lasat Anthrax afara din 2 motive: nu prea ma pasioneaza si incercam sa nu bag acest blog in vreun filtru de terorism online. Cred ca e prea tarziu acum ;)

    @PS multumesc. incerc sa ofer si informatie nu doar sa aberez. :) Multam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *