Recapitulare.

Se incheie o saptamana care pentru mine a fost plina de evenimente. Din fericire… fericite :D. Mai intai am inceput saptamana cu tenis intr-o companie selecta. V-am povestit aici ca am avut privilegiul de a schimba cateva mingi cu presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, cu ocazia inaugurarii tribunelor de pe terenul principal de la Academia de Tenis Herastrau. Despre turneul BCR Ladies Open care a debutat ieri acolo vom mai detalia. Apoi, a urmat plimbarea de joi seara, despre care am vorbit ieri dimineata si care a generat inca un concurs fain, pe blog (detalii tot in postarea de ieri).

Vineri, pentru a incheia saptamana intr-un mod profi, am prezentat concluziile primei luni dintr-un nou proiect in care sunt implicat. Concluzii apreciate si asumate in cele din urma, deci another victory of my judgement skills. Apoi, aseara, in compania unor oameni faini am sarbatorit un prieten drag. Pentru ca merita! :) Intrucat ora la care scriu acest post este de fapt 2:54, iar la 4 ma imbarc pentru o escapada la mare pentru o baie lunga si niste soare, m-am gandit ca nu mai are sens sa dorm. Asa, ca-n tinerete.

Acum ca v-am spus cum au stat lucrurile zic sa va ofer si un quick preview despre ce are sa vina saptamana viitoare. Mai intai, niste administrative: scos cazier judiciar, mici cumparaturi pentru birou. Apoi, prima sedinta de dat pe doua roti in cadru organizat, cu mine in rolul elevului. Asta pe marti. Tot saptamana ce urmeaza am sa pun la bataie cate doua invitatii la BCR Ladies Open pentru fiecare din ultimele 3 zile ale turneului, adica: Joi, Vineri si Sambata (21-23 Iulie). Asa ca stati pe receptie. Pregatesc concursul. Pana atunci rezultatele le puteti urmarii aici.

O duminica cu planuri cel putin la fel de mari ca ale mele :)

PS: sa va mai spun si ca ieri am reusit sa-mi surprind alarma cum imi incuia cheile de la masina… in masina? Neah! Mai bine nu va mai zic.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *