Muzica, idei and a twist.

Friday Specialul de azi l-am scris fredonand. Nici nu as fi putut altfel. Am reinceput sa ma bucur de insemnatatea zilei de vineri, de faptul ca maine stam si ne uitam la cer, daca vrem.

Prima treaba, am descoperit-o cu ajutorul cuiva de pe twitter. Spre marea mea rusine, nu-mi mai aduc aminte cine a postat asta acolo, dar va fi pomenit. Daca te-ai nascut macar inainte de 1985, s-ar putea sa te faca si pe tine sa fredonezi. Esti gata?

Si tot de vineri, este si acest add-on la simplul si banalul avion de hartie. In cazul in care aveti timp la birou, poate incercat macar sa vedeti daca mai stiti cum se contruia baza.

Inainte de twist, vine multifunctionalitatea. Bicicletele sunt un subiect din ce in ce mai in voga, iar daca “coolness-ul” celor care se dau cu bicla este pretul pe care trebuie sa-l platim pentru un oras mai putin poluat, so be it! Sa luam bicla de coarne si sa le folosim cum trebuie. Click pentru cei trei pasi.

Iar twist-ul este reprezentat de ilustratia aparenta. Gasiti aici cateva exemple foarte haioasa in postarea abduzeedo.com.

O vineri cu zambetul pe buze.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Muzica, idei and a twist.

  1. Cristian Cartzu says:

    He! He! Fain colajul cu piesele din anii 90. Iar bicicleta aia e foarte tare. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *