“Salut. Andrei? Sau Bogdan?

Nu stiu care este numele tau de familie. Cosmin sunt de la Provision. Te-am sunat pentru premierea la concursul BCR Ladies Open. Am analizat variantele si vrem sa-ti dam tie premiul.” Asa a inceput.

Telefonul a sunat marti pe la pranz, in timp ce eu incercam sa-mi schimb becurile de pozitie la masina. Initial am crezut ca e o gluma. Nu-mi aminteam de vreun concurs, dar aveam sa aflu ca ei, Provision, sunt mari fani de tenis si sunt foarte activi in promovarea tenisului in Romania, prin sponsorizarea catorva turnee din calendarul national FRT, precum si alte evenimente.

Cand poti sa treci pe la noi ca sa-ti dam iPad-ul? Te-as ruga sa ma suni inante ca vreau sa fiu si eu acolo.” Asa a continuat discutia. iPad-ul?! Voi fi premiat cu un iPad ca am scris despre tenis? Wow! Cosmin Chera spunea ieri, dupa ce am anuntat pe Twitter surpriza uriasa, “Cele mai frumoase lucruri le faci fara sa astepti recompense!“. Si cata dreptate are. Cand intervine pasiunea despre ceva anume, putine lucruri te mai intereseaza.

Si lucrurile n-au inceput asa brusc cum pare dinafara. Primul meu contact cu presa a fost la tenis. O partida de Cupa Davis din 1997, in care in primul tur Romania intalnea Olanda, la Bucuresti. O Sala Polivalenta arhiplina, o atmosfera uluitor de fierbinte (Olandezii ne-au dat o lectie despre cat de frumos iti poti sustine echipa, lectie pe care ne-am insusit-o in acele 3 zile). Andrei Pavel si Adrian Voinea au luptat atunci teribil. Era pentru prima oara cand vedeam un duel atat de fair-play intre galerii si prima oara cand aveam acreditare de presa la un eveniment. Acel moment a reprezentat click-ul de care aveam nevoie pentru a stii ce drum (a se citi “facultate” la acea vreme) voi urma.

Pentru a nu o lungi aiurea, gasesti, daca doresti sa recitesti sau esti curios, postarile care se pare ca mi-au adus aceasta recunoastere din partea Provision, aici, aici, aici si aici. Pentru ca nimic nu este intamplator, am mai scris despre tenis in urma cu aproape 1 an si aici sau aici.

Multumesc Provision pentru apreciere, premiu, deschidere si admiratia sincera purtata de Cosmin C. acestui sport. I-as aminti tot acum si pe Adi Zabava Toma Nicolau sau Mircea Mester, care au scris fain despre acest eveniment si acest sport in general si ar fi meritat acest premiu in egala masura.
Acum ma duc sa caut butoanele la iPad. ;)

Zi cu soare in caz ca ati ramas fara.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to “Salut. Andrei? Sau Bogdan?

 1. Cosmin says:

  Spor la butonat! :)

 2. Cosmin says:

  A… si inca ceva. Eu mi-as fi luat liber de la lucru daca as fi castigat asa ceva. Nu se face sa nu ii acorzi o zi intreaga. Si inca una lucratoare!

 3. Cristian Cartzu says:

  Felicitari! Am sa beau un cocktail si in cinstea ta pe plaja in Grecia :D

 4. ab says:

  @Cosmin pentru ca a fost o bucurie neanuntata, ii dedic 2 zile dar de weekend. Oricum, sunt genul de om care mai intai citeste manualul de utilizare si apoi se apuca de treaba. Noroc ca are 2 pagini :)) Dar, m-am apucat sa citesc despre modul de folosire, pentru ca nu-s familiarizat, nefiind utilizator decat de iPod Nano, pana acum. :D

 5. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Daca as fi putut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *