Eu astept urmatorul stadion.

De ce? Pentru ca la National Arena m-am simtit tepuit la nivel inalt. Explic imediat, pentru ca nu-mi place sa las astfel de afirmatii in gol.

Pasul 1 – Biletele
Mai intai m-a furat MyTicket. Am comandat 2 bilete categoria 1, in 13 Iulie, cand constat cu surprindere ca singurul mod in care pot primi biletele este prin curier, care de data asta costa 39,66 de Lei. Am primit o baterie de laptop din China, iar transportul ei m-a costat 12$, adica 36 de lei. Pesemne biletele astea veneau din Argentina, dovada si intarzierea: le-am primit pe 4 August.

Pasul 2 – Federatia Romana de Furt
Intre timp am aflat ca am fost tepuit si de FRF, care se lauda ca din anularea meciului cu Argentina ar putea face vreo 2 milioane de Euro. Nu stiu de ce, dar faptul ca am platit 340 de Lei pentru ca FRF sa faca 2 milioane de Euro nu ma incanta deloc. Apoi, tot FRF ma consoleaza. Pot intra cu biletele pentru Argentina la meciul oficial cu Franta. Si revin la bani. 150 de Lei pe un bilet la meciul unei nationale care rateaza calificari de 3 campanii incoace. Veti spune ca tot nationala asta juca si cu Argentina, dar fiind amical, ma asteptam la un spectacol echitabil din partea ambelor parti, plus noul stadion pe care as fi intrat printre primii 55 de mii de romani. La meciul cu Franta ma astept ca spectacolul sa vina de la instructia pe care cocosii o vor face cu astia mici ai lui Piturca.

Pasul 3 – Votati, Oprescu!
Al treilea element al tepei vine de la Oprescu. Acesta din urma, pentru ca s-a incheiat constructia stadionului, zice sa puncteze asta in fisa de campanie electorala si intr-o masura egala cu “micul si fasolea” lui Vanghelie, baga o “ziua portilor deschise” asa ca de inaugurare. 100 de mii de romani au vazut stadionul in toata splendoarea lui fara sa plateasca vreun Leu, ba mai mult, costul vizitei fiind achitat tot din impozitele pe care le dam noi la primarie, pentru ca cineva trebuie sa plateasca aprinderea tabelelor, a nocturnei si deranjul, nu? In plus nici nu au fost nevoiti sa vada vreo umilire a nationalei in timp ce au vizitat stadionul. Explicatia electorala a acestui “eveniment” o gasesti si pe Contributors.ro.

Sa ai o zi ca un start perfect.

PS: By the way, pe site-ul MyTicket transportul biletelor pentru meciul oficial cu Franta costa doar 18 Lei. Franta e mai aproape. Cel putin in cazul meu, MyTicket = never again.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *