#sweetlullaby: Initial m-am speriat…

… un pic pentru ca la un concurs ce avea ca premiu niste invitatii VIP la un festival fain de altfel, n-am avut nicio inscriere. Cei ce citesc insa acest blog nu-s neaparat bloggeri. Nu-s neaparat publicul pe care-l vizam eu cu acest concurs. Asa ca mi-am dat seama ca eu am pus problema un pic gresit. Nu-i bai, insa, ca o reparam acusica. Am cautat articole despre Tuborg Green Fest Peninsula si dintre cele inscrise pentru acreditare oficiala la Blogal Initiave s-a gasit unul fain, care sa-mi placa. Asa ca-l premiez.

Il puteti citi aici, si l-am ales pentru ca a numit 2 trupe pe care-si dorea sa le vada, iar una dintre ele era romaneasca. Cum si la #sweetlullaby, muzica nostra are ziua ei, 100% Ro, am zis ca vedem lucrurile calitativ, nu cantitativ. Felicitari domnului Papen! Sper sa fie de acord si sa transmita una alta, ca doar…

Pentru seara asta, piesa propusa vine de la a doua trupa pe care mi-as fi dorit tare sa o vad live. Guano Apes cu un Open Your Eyes de la Rock am Ring-ul din 2009.

PS: Pentru a asculta cele mai recente #sweetlullaby-uri, click aici

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #sweetlullaby: Initial m-am speriat…

  1. Papa says:

    mulţumesc! :)

  2. Pingback: Papen » Blog Archive » Câteodată am aşa un ghinion…

  3. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Rupem ritmul rau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *