Masini producatoare, Facebook muzical si o casa ca o papusa.

Friday Special revine, la fel si gandurile, dupa ceva probleme tehnice. Azi se vor incarca si gandurile scrise si nepublicate din zilele trecute. Asadar, bine v-am regasit.

Masinile clasice pe carburant, asa cum avem cu totii, inafara de a consuma resurse din planeta si de a polua planeta nu prea faceau altceva. Nici nu se pune problema de ceva bun. Ma rog, mai putin utilitatea lor ca ne duc si ne aduc. Dar daca am incepe sa le folosim pentru a produce ceva util? Daca le-am utiliza sa producem energie electrica. Detaliile acestei idei le gasiti aici, eu va mai spun ca mi se pare genial pentru simplul fapt ca principiul e simplu si totusi ideea vine super tarziu, dar mai bine decat niciodata. Enel, ai legatura.

Facebook anunta prin CNBC ca lanseaza un serviciu muzical. Se refera desigur, la ceva de tipul cdnow.com al Amazon sau Itunes-ul celor de la Apple. Informatiile atatea cate au aparut, aici. Iar asta vine dupa ce Facebook “s-a dat” deja si la FourSquare cu serviciul Facebook Deals.

Mai tineti minte papusile Matryoshka? Se pare ca nu doar noi ne-am amintit de ele. Ma rog, asemanarile nu-s asa de vizibile precum anunta titlul articolului, dar cineva s-a gandit sa faca o casa bazata pe acelasi principiu: corpuri cu forme simple integrate armonios unul intr-altul. Putea sa se numeasca si “Doar o casa” proiectul, pentru ca tot arata fain. Va puteti convinge aici.

Iar in incheiere va mai spun doar atat: de Danny Macaskill v-am mai povestit. A revenit cu-n nou film. Asta de mai jos.
Sa aveti pofta si zi scurta in probleme.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *