Tutunul, pisicile si fluturii romanesti.

N-am sa va ascund faptul ca de cand m-am hotarat ca vinerea sa fie speciala si dedicata lucrurilor facute mai altfel, cu precadere in advertising, mi-am dorit tare mult ca la un moment dat sa-mi placa ceva de la noi asa de tare incat sa intre aici. Iar azi este acea zi.

Cosmote este brandul vinovat. Fluturele este numele spotului si din nefericire, este preluat, cu exceptia fluturelului, dupa un scurt metraj grecesc pe care-l vedeti mai jos. Clipul telefonistilor il puteti gasi peste tot. Data viitoare sper sa fie o idee 100% romaneasca, ca fiu si eu mandru pana la capat.

Revenind la ailalti, peste ocean ceva ce pare sa dea rezultate deja este o campanie noua antifumat si foarte ancorata in noul set de vicii ale tinerilor (Facebook, Foursquare, Twitter…). Ea e organizata sub forma unui pariu cu prietenii fumatorului si se prezinta cam asa.

Asa cum era firesc. Am lasat la urma pisicile. Eu sunt alergic, asa ca din acest motiv as prefera o astfel de pisica. Scuze pentru intreruperea de la final. N-am inteles care-i treaba acolo.


The link below.

Sa ai o vineri care sa-ti zambeasca.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tutunul, pisicile si fluturii romanesti.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Romanii intra pe primul loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *