Nici nu aveti idee cat de simpla-i fericirea.

Anul asta a fost anul tenisului. Cel putin de la mine asa s-a vazut. N-am apucat sa joc mai mult decat de obicei, insa am fost mai aproape de el ca oricand. Iar pentru asta trebuie sa-i multumesc lui Alex, pentru ca la invitatia lui am ajuns sa scriu despre BCR Ladies Open si Cupa Davis. Si tot la capitolul multumiri trebuie sa includ si 5 persoane total diferite, care anul asta au pus piciorul in prag si au spus “vrem sa invatam sa jucam tenis“. Ele sunt Raluca, Nicoleta, Cristina, Alexandra si Raluca.

Nu sunt intamplator toate fete. Slava domnului am multi cunoscuti care nu stiu sa joace, dar barbatii manifesta o mandrie prosteasca cand vine vorba de a invata ceva nou. Noi, nu ne simtim in largul nostru sa spunem public ca nu stim ceva si ca suntem gata sa o luam de la zero pentru a invata. Fetele insa nu au aceasta problema. Au alta. Iar atunci cand asta din urma nu se manifesta, eu trec foarte usor de la dezamagire la bucurie. Stiu ca suna un pic kinky, dar este vorba despre un sms pe care mi l-a trimis Alexandra in aceasta dimineata si care spunea doar atat:

Am reusit sa gasesc o sala pentru la iarna. Te inhami la o lectie pe saptamana? Ca sa stiu sa semnez contractul de inchiriere. Alex

Alexandra m-a sunat in August, dupa ce toata vara nu a spus nimic, desi auzise ca am iesit cu lume pentru sedinte de initiere. M-a sunat simplu si m-a intrebat: “Vrei sa mergem la tenis in weekend?“. Acolo a venit cu o racheta cam mica pentru ea si hotarata sa invete. Mi-a zis ca nu stie nimic, dar daca reusesc sa o invat in 6 luni sa joace ea e multumita. Acum dupa 5 intalniri loveste dreapta corect, si reverul decent. Eu sunt fericit. Se pare ca si ea avand in vedere ca-si face planuri pentru iarna.

Sa aveti o zi in care o pasiune sa va ofere cateva momente de satisfactie. Face bine la ten. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nici nu aveti idee cat de simpla-i fericirea.

  1. Cristian Cartzu says:

    mi se pare foarte laudabil ca ai reusit sa convingi 5 persoane sa incerce acest sport. Sigur ca 2 din 5 este un procent bun pentru tenis, deci nu te lasa descurajat ca altii s-au lasat. Deduc ca asta este problema fetelor, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *