Dilema programului de sambata.

Initial aveam 2 optiuni. Acum se pare ca a aparut una la fel de populara. Le povestim mai intai si votam dupa.

Ca orice om organizat vrei sa ai idee despre ce poti face in weekend. Prima optiune de care stiam de ceva vreme este marele concert de la polivalenta care ii readuce pe Morcheeba la Bucuresti, dar ii aduce si pe austriecii de la Parov Stelar, de care eu nu stiu sa mai fi fost pe aici. Ambele de vazut. In deschidere o sa ii zica si The Amsterdams, deci se pune de un eveniment simpatic si tentant. Mai multe detalii gasesti aici.

Apoi aflu de la o amica cum ca sambata se intampla conform celor ce stau cu ochii-n stele cea mai mare ploaie de meteoriti din cate or sa fie in perioada noastra. Acum, zau ca rivalizeaza cu optiunea 1. Nu de alta, dar pe Morcheeba i-am mai vazut, iar pe Parov Stelar cred ca voi mai avea ocazia.

Pentru ziua de sambata, nu pentru noapte ma astept la o avalansa de talk-show-uri, acum ca tot internetul e plin de iSad-uri si regrete eterne pentru parintele Apple. Deci? Ce alegem?

Zi cu spor si soare.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dilema programului de sambata.

 1. Larisa says:

  parov a mai fost pe aici, de mai multe ori chiar, si prin mai multe orase, deci sanse mari sa revina. oricum, din cate am inteles de la spectacolele anterioare, ce face live e diferit de stilul care l-a consacrat. eu una o sa fiu la ploaia de stele, cu aparatul foto pregatit, ocazie pentru care mi-am cumparat special o telecomanda – pentru pozele cu expunere lunga cu care vreau sa iau pulitzer :)) asa ca sunt subiectiva si recomand varianta “cu ochii-n stele”. de preferat undeva in afara bucurestiului.

 2. Catalina says:

  Vreau si eu la meteoriti, dar si la Morcheeba…si la Casa Lupu…si…

 3. ab says:

  Larisa, unde mergi sa tragi cadrele? Banuiesc ca in afara bucurestiului, nu?

  Catalina, la meteoriti am sa merg si eu, la Morcheeba am decis sa nu, cat despre Casa Lupu, are vreo legatura cu sezonul 4 din True Blood? :))

 4. Catalina says:

  Acum am vazut ca ai raspuns aici . Pana la urma acolo am fost uite link : https://www.facebook.com/event.php?eid=300167579998684

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *