Filme, filme, filme!

In ultimele zile m-am gandit asa de mult la filme incat azi noapte am visat ca jucam intr-unul. Eram pe o strada, in fata unei biciclete ce vindea inghetata, cu o domnisoara tare faina, cu care discutam ceva si luam cateo inghetata.

Imi pare o scena d-aia clasica pentru un serial politist de weekend de prin anii ’80 in care partenerii detectivi discutau detalii ale cazului la un hot-dog sau ceva de genul. In orice caz, dupa ce ne-am indepartat de “ice-cream shop”, a zis unul “Stop!” si a venit catre noi spunand ca a fost foarte bine. (!?)

Nu stiu ce ar putea insemna un astfel de vis, dar cert e ca niste chestiuni sunt clare:
(1) nu stiu despre ce discutam.
(2) Nu stiu nici macar ce inghetata era sau daca era buna pentru ca n-am apucat sa gust. Doar ea a apucat sa incerce, eu vorbeam.
(3) As putea sa o intreb cum a fost inghetata ca in aceasta secventa de film personajul feminin era jucat de o draga si fosta prietena. :|

So? Voi in ce filme ati mai jucat in ultima perioada? Sau macar ce-mi recomandanti bun la cinema? Ca e musai sa ma duc sa vad un film, n-as vrea sa visez si episodul 2. :)

Sa ai o zi ca-n filme. In a good way.

PS: isi aduce cineva aminte de Strazile din San Francisco? :D

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Filme, filme, filme!

  1. Catalina says:

    Da, imi amintesc, normal :)) erau pe tvr, cred ca inainte de ’90. Recomandare – Mr Nobody

  2. muntele says:

    auzi, tu trebuia să râzi mai sus.

  3. ab says:

    @muntele la inceput am ras. Dar dupa aia nu m-a lasat invidia sa rad public :D Stim in ce a jucat? Ca l-as cauta sa-l vad. Poate intr-o difuzare de arhiva pe la Eforie :))

  4. muntele says:

    da, la eforie nord. „

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *