Aparaaa Duckadaaaaam!

Este prima mea amintire despre Steaua. Urmatoarea este “sunteeem finaliiisti!“. Mai putin inspirata, desigur. Nimic insa nu poate stirbi din memoria-mi insa cele 3 plonjoane consecutive in dreapta si un al patrulea in stanga. Aveam 6 ani atunci, iar mai apoi cand jucam fotbal in fata blocului eram singurul care se arunca dupa minge cand stateam in poarta, lucru ce o scotea din minti pe maica-mea.

Din nefericire in cei 25 de ani ce au urmat nu am mai trait o asa bucurie care sa vina de la echipa ce mi-a ramas in suflet inca din copilarie. Acum aflu ca Duckadam va coordona bloggerii stelisti intr-un derby demonstrativ impotriva bloggerilor rapidisti. Pe banca cealalta va sta Rica Raducanu. Toate astea se intampla din ideea entuziastilor de la SportMeet.ro si cu sprijinul bwin. Meciul se intampla duminica, de la ora 14.30, la terenul Chelsea Bucuresti din Parcul Tineretului. Detaliile de organizare le gasiti aici, precum si povestea primului astfel de derby desfasurat in Aprilie.

Cele de mai sus sunt povestite aici in speranta ca daca Steaua are nevoie de un portar pentru acest meci sa stie ca ar putea conta pe mine. Stiu ca ar fi trebuit sa scriu despre experiente si senzatii traite la derbiuri Rapid РSteaua insa ar fi fost o nedreptate fata de ce am simtit in 1986.Vreau sa particip la #bwinderby2: Steaua 2.0 vs Rapid 2.0.

Iar despre ce am povestit, rezumatul finalei de atunci, mai jos.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Aparaaa Duckadaaaaam!

  1. Cristian Cartzu says:

    Eu eram mai mic atunci. Aveam 3 ani. Dar chestia cu “aparaaaaa Duckdam”, nu stiu cum, dar mi-o amintesc. Succes la derby, duminica! Acum ca am vazut inregistrarea mi se pare asa de prost comentariul. :))

  2. Pingback: » Avem echipele de bloggeri pentru #bwinderby Steaua 2.0 – Rapid 2.0 / Sport Meet .ro

  3. Pingback: » Steaua 2.0 – Rapid 2.0: 3-5, in #bwinderby 2 / Sport Meet .ro

  4. Pingback: Gandul de dimineata » Cand sa spui “Stop!”.

  5. Pingback: » Raducanu: Aveti grija la ala micu’! » Bogdan Dascalescu Bogdan Dascalescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *