Ma duc, dar de ce?

Sambata trecuta v-am povestit cum a fost la film. Am vazut Drive si mi-a placut mai mult decat m-as fi asteptat. Aseara am vrut sa merg din nou la film, dar m-am blocat intr-o lista de pelicule ce ruleaza in programul cinematografelor. N-am stiut ce sa aleg.

La o documentare mai atenta mi-au atras atentia pe rand, Margin Call, dar tare imi e ca nu e nici macar aproape de Boiler Room, Abduction , dar nota de 3.9 de pe IMDB imi spune ca nu poate fi comparat cu un Enemy of the State, care-mi pare o referinta pentru un film in care toata lumea fugareste o singura persoana.

Ar mai fi In Time, care are o poveste interesanta in trailer (il ai mai jos), dar nu stiu de ce simpla prezenta a lui Justin Timberlake acolo nu mi-l crediteaza ca fiind ceva peste medie.

Acum, s-ar putea sa ma insel pentru ca judec dupa aparente, dar totusi, ce ar fi de vazut in opinia ta? Ce-mi recomanzi. Un titlu si un “de ce” e suficient. Le treci mai jos la comentarii si-ti raman dator cu o recomandare.

Sambata ca-n povesti.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ma duc, dar de ce?

  1. Catalina says:

    In Time. Am auzit ca e frumos si vreau sa-l vad si eu.

  2. Cristian Cartzu says:

    Seen them all. Ai dreptate cu Margin Call. E departe de Boiler Room ca si thriller. E mai “economic”. Mai socant un pic pentru ca se explica niste lucruri care ne-au afectat pe noi toti. Abduction este o prostie, doar un alt film de actiune, iar In Time… Justin joaca ok pentru cineva care nu este un super actor. Are aceasta lejeritate ce-i vine din experienta de scena. Filmul insa nu este senzational decat prin idee. La fel cum I Am Legend sau Inception au fost, dintre cele recente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *