Ma tem ca…

… si azi tot despre mine vorbesc. Sunt un pic egocentric zilele astea ceea ce iti doresc si tie. Imi place de mine pentru ca aseara am procedat la a doua iesire cu bicicleta din 2010. Am mers incetisor. Genunchiul rezista. Am mers mai tare, la vale. Genunchiul rezista. Am mers si la deal. Genunchiul rezista. Si :)-ul de final. Iar apoi voice-overul zice: “Genunchiul este cea mai mica problema a biciclistului in Bucuresti!”. Acum, revenind la trebi serioase, am facut 37 de km si ma dor incheieturile de la maini de parca am pedalat invers. Intors si stors, acasa, dau click si ce sa vezi?! Guns’N Roses cap de afis! La Reading, din nefericire, dar asta deja e obisnuita. In UK se intampla “the good stuff”, desi tre sa recunoastem: anul asta ne-a pus si noua cineva mana in cap cu Sonisphere , dar n-a uitat sa ne traga si un sut in posterior cu B’estFest.

Incarcat fiind cu energie iti doresc o zi cu soare!

PS: Ma tot gandesc de ceva vreme la o o actiune eco cu impact mare. Ce ar trebui salvat prima oara in Romania?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Ma tem ca…

  1. ana says:

    caracterul societatii civile…care nu mai este un tot, suntem milioane de atomi dispersati si disperati care alearga dupa bani, faima, putere

    • Am sa reformulez intrebarea pentru a fi mai clara :) Ce MERITA salvat prima oara in Romania? :) Am vazut ca “trebuie” te-a trimis pe o pista falsa de raspuns. Caracterul ala despre care vorbesti ar trebui exterminat, si tine cont ca nu-s un extremist de fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *