How it begins: Jade Richards – X Factor UK

Lacrimogena povestea, spectaculos de sincera interpretarea pentru o piesa extrem de cantata si incercata si o reactie entuziasmata din partea juriului. Nu stiu povestea intreaga, dar nu a ajuns in Top 16-le competitiei.

Jade Richards are 21 de ani, este dintr-un orasel numit Fife aproape negasibil pe Google Maps (am incercat) si a venit la auditie cu Someone Like You-ul lui Adele (test de dictie).

This entry was posted in #sweetlullaby, How it begins and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to How it begins: Jade Richards – X Factor UK

 1. AidaB says:

  interesant conceptul tau, desi tema nu ma pasioneaza :p spune-mi, ca nu am iteles bine, ai gasit sau nu satucul cela pe google maps??

 2. ab says:

  Aida, ce concept zici ca-i interesant? Asta despre cum a inceput povestea pentru unii? Satucul l-am gasit dupa ce am cautat stiri in care dadeau detalii si de fapt este un cartier al unui orasel micut.

 3. AidaB says:

  conceptul asta de serial pe blog.

 4. ab says:

  Aida, nu pot multumi pe toata lumea. Nici nu urmaresc asta. Totul a plecat cu acest How It Begins de la faptul ca in fiecare seara puneam cateo piesa ce-mi placea. Apoi, descoperirea de noi voci, talente, neslefuite mi-a placut de cand ma stiu. Astfel mi-am zis sa impart cu cine vrea sa vada ce cantareti zac in unii dintre noi. :D

  Asa seriale pe blog, mai am, poate cel despre Romania sa-ti fie mai pe plac.

 5. AidaB says:

  promit sa-l citesc (serialul despre Romania) cind oi avea oleaca (;p) de timp. nu-i bai, nu tebuie sa ma multumesti pe mine. scrii in primul rind pentru tine, nu?! eu, cel putin, asa fac. nu ma intereseaza emisiunile de descoperit talente, mai precis nu-mi place tambalaul care se isca in jurul unor asemenea emisiuni (unde e Steaua fara nume??). insa ideea ta e misto,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *