English. Johnny English.

Eu pe primul nu l-am vazut. Asta de-i pe ecrane acum cica ar fi al doilea. Pe asta l-am vazut aseara. Sunt cateva aspecte ce merita explicate despre acest film.

Mai are farmec Mr. Bean?
Da. Din nefericire pentru filmul de aseara Rowan Atkinson este extrem de comic cand tace si face. Nu ca ar fi vorbit mult in filmul asta cu spioni, dar a facut destul de putine in stilul Bean. Si aici ma face sa ma gandesc, poate indreptatit, ca Atkinson e mai bun decat regizorul sau scenaristul care a scris Johnny English. Logica e simpla: la Mr. Bean radeam tot filmul. Aici doar faza cu scaunul mi-a adus aminte de acele vremuri.

Parodie au ba?
As zice mai degraba ca nu. Au fost putine secvente care au reluat niste situatii din seria Bond sau din Mission Impossible. Deci, nu cred ca s-a vrut o parodie ca la carte. Iar asta poate a fost o greseala, filmul nefiind atat de comic precum s-ar fi dorit. Ba chiar am pierdut un pariu pe tema asta.

Concluzie personala.
Eu nu l-as mai vedea odata, deci as zice ca merge vazut daca nu aveti altceva in lista. Dar cam atat. Pentru ca e previzibil rau la nivelul umorului, e multa poveste si prea putina comedie, pentru ca e o ciorba reincalzita si in acest caz eu prefer o supa proaspata. Si pentru faptul ca unele faze din trailer nu apar in film.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to English. Johnny English.

  1. Cristian Cartzu says:

    L-am vazut si eu. Am ramas cu un gust amar. Mi se pare ca tu ai fost cam bland aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *