Miracolul si trollii.

Exista doua chestii specifice in aceasta perioada premergatoare Craciunului. Povestile emotionante, pline de sensibilitate, asteptari si impliniri si trollii. Adica un soi de carcotasi animati de dorinta de a incurca orice, din principiu.

Friday Special va arata ambele fete ale povestii, pentru a isi dovedi, desigur, echidistanta aparenta.

New York Times a bagat un miracol in peisaj, unul cat se poate de real, situat chiar in localitate pe strada 22 (da, stiu, ei n-au avut 100.000 de eroi ai neamului pe care sa-i transforme in strazi). E vorba despre doi neni, care primesc in mod bizar scrisori adresate lui Mos Craciun. In mod constant si in numar mare, aparent fara nicio explicatie. Ce fac cu aceste scrisori, cum si de ce in clipul urmator. New York Times, ai legatura!

Un singur aspect nu-l inteleg: este o intamplare ca cei doi par un cuplu de gay cu bun simt sau asa era in scenariu, in mod intentionat? Un reveal de tip “si Mos Craciun e gay” cred ca ar fi greu de suportat.

A doua chestiune, trollingul sau trollarea, este un fenomen cred ca salutar pe e o parte. Nu de alta, ar cred ca-s destui ce s-au saturat de flash mob-uri de exemplu. Este timpul sa inventam ceva nou pentru a fi share-uit, nu credeti? In clipul de mai jos, aveti o mostra despre primele masuri active luate in acest sens. S-ar putea intitula miscarea “occupy flash mob” sau cum spun cei de la Creative Guystrash the flash mob“.

Sa aveti o vineri plina de ganduri de sambata!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *