Virajul catre un viral.

Inainte de a trece la clipul vedeta al Friday Specialului (lului…) vreau sa va supun atentiei un aspect: il mai tineti minte pe Hagi? Pe jucatorul Hagi? Pentru mine, dintre toti romanii pe care i-am vazut jucand, el este singurul care-mi inspiraplacerea de a juca fotbal“. Acum vreo doua zile Muntele a aruncat clipul asta pe Facebook. Fetelor, un pic de rabdare si deschidere, va rog!

Apoi, din link in link gasesc un clip in a carui descriere spune cam asa: FIFA a declarat aceasta faza ca fiind unul dintre cele mai frumoase driblinguri executate vreodata la campionatele mondiale. Surpriza sau nu, tot Hagi. Si fara nicio legatura, bonus, poate cel mai spectaculos knock down din MMA, un sport la care eu unul nu ma pot uita pentru ca mi se pare taranims in 95% din timp.

Acum ca am trecut peste aceste momente naturale, ajungem la unul creat. De om, cu multe tehnologie si imaginatie. Playstation spune ca Great Films Fill Rooms. Nu cred ca putea fi spus mai bine de atat. Cat despre cum putea fi ilustrat, take a look at this!

Restul clipurilor le gasesti aici.

Happy Friday Special si dvs.!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Virajul catre un viral.

  1. Catalina says:

    pff…sunt la munca si nu pot sa vad clipul, dar ajung eu acasa.

  2. Cristian Cartzu says:

    Fain. Dar banuiesc ca nu vor arata clipul asta cu aia prin platou care strang lucruri si ii pun un pepene pe cap, nu? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *