Gandul de dimineata zboara.

In multe alte directii. E firesc cumva. Vorbeam aseara cu cineva despre cata treaba mai am de facut pe anul asta. Nu-i multa, 22 de ore pe zi imi ajung sa termin tot. So, no worries there!

Iar pentru ca o idee de aseara de la Guerrilla spunea cam asa: ce colind/piesa de sezon va enerveaza cel mai tare?, ma gandeam sa extind cumva intrebarea si sa o generalizez un pic. Ce anume te enerveaza cel mai tare in preajma Craciunului? Un singur lucru si de ce.

Pe mine piesele de genul celei de mai jos. Pentru ca nu au suflet. Sunt un soi de “must have” in discografie si atat.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gandul de dimineata zboara.

  1. Cristian Cartzu says:

    Mwahaha! Ma enerveaza Mariah si Bieber cu All I Want For Christmas. O prostieeee. Piesa e buna, dar orice reincalzire cu Bieber tinde sa altereze ciorba. Sarbatori fericiti!

  2. ab says:

    Apreciez ca ai respectat cerinta si ai dat doar o singura chestie enervanta. Ma numar printre cei care au apreciat tare mult aceasta piesa, la vremea ei. Inca imi mai place, dar musai de ascultat cu ochii atintiti in clipul original. Astfel poti vedea o Mariah naturala, frumoasa, si in acelasi timp te poti proiecta acolo, la acea cabana pentru un Craciun de poveste.

    Revenind la raspunsul tau, el e baza. Iti dai seama ca daca publicai o lista de 30 de chestii enervante deveneai singurul antisocial si anticraciun dintre noi? Lumea e la cumparaturi si n-are timp de ganduri de dimineata. Sau tine cu Craciunul si ii place tot ce o inconjoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *